Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 NEC

Masser af mesterskabspoint til KEO Racing

Formula Renault
2.0 NEC 

11/06/10 

- på Zandvoort
Det danske team KEO Racing deltog i den forgangne weekend med stor succes i 3 afd. af NECuppen i Formula Renault på den hollandske bane Zandvoort.
 

Allerede i første træning torsdag viste teamets første kører Ludwig Ghidi (Bel) at han var kommet til Zandvort for at forsvare sin første plads i mesterskabet, her var han anden hurtigst, kun slået af KEO Racings anden bil, der i denne weekend blev kørt af Kelvin Snoeks (Ned), Kelvin der normalt kører Formula 2, men brugte løbet på Zandvort til at vise sig frem for sit hjemmepublikum og sponsorer.

Efter tidstagningen lå det fast at Ludwig skulle starte som nr 2 til løb 1 og på pole position til andet løb, Kelvin havde ikke helt farten med fra træningen og skulle starte på henholdsvis 8 & 7 startposition til de to løb, Efter starten på løb 1. ligger Ludwig sig i spidsen for løbet en placering han holder til at der mangler 3 sving og der knækker et beslag på frontvingen og han må en tur af banen, han får dog hurtig bilen på banen igen og kan liste i mål på en 3. plads. Kelvin måtte desværre udgå på 6 omgang efter en ”racing incident” hvor han koliderede med en at feltets andre kører. Starten på løb 2 er identisk med løb 1 hvor Ludwig ligger sig i spidsen, 5 omgange før mål blever han dog indhentet af køreren på 2. pladsen og efter en kort kamp kommer han forbi og i stedet for at risikere noget kører Ludwig en sikker 2 plads hjem og udbygger dermed sin føring i mesterskabet, Kelvin kører også en super løb og slutter på en 3. plads foran sit hjemmepublikum.

I Klassen for model 2009 biler og dem der er ældre deltog Dear & Daniel Schilling for KEO racing, hvor den satte deres tydelige aftryk på klassen, i løb 1 vinder Daniel efter at han har lavet en superstart fører han fra start til mål, Dear måtte efter en problem i tidstagningen starten bagerst men kører sig på trods af en punktering i mål på en 4. plads.
I løb 2 der foregik i regnvejr, kører Dear et sikkert løb og kommer i mål på en 2. plads mens Daniel bliver nummer 5.

I mesterskabet i denne klasse ligger Dear stadig på 1. pladsen mens Daniel er rykket op på 2. pladsen, KEO Racing´s tredje kører i denne klassen amerikaneren Robert Siska måtte udgå i første løb og blev nr 6 i det andet.

KEO Racing presse


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Kelvin Snoeks
  • Ludwig Ghidi
  • KEO Racing
  • Zandvoort
  • 06/06/10 - Zandvoort - Formula Renault 2.0 NEC
  •      ASETEK SIMSPORTS