Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Så lykkedes det for Escobar Racing

Rally 
11/06/10 

Escobar Racing fra Køge udgik som bekendt til DM1 i Kjellerup med en ødelagt gearing.
Lige siden hjemkomsten fra Jylland er dagene blevet brugt på at finde en ny en af slagsen til Porschen.
Det er nu endelig lykkedes.
 

Fredag morgen lander gearingen i Køge og man måtte helt til USA for at finde den rigtige.

Lars Kragh fortæller: Det er nu efter længere tids søgen, endelig lykkedes for os at finde den helt rigtige gearing til bilen. Vi har skrevet og ringet rundt til det meste af verden og nu er pakken så omsider på vej til Køge. Ventetiden betyder jo desværre også at vi har, måtte melde afbud til et par planlagte løb. Ventetiden har dog ikke været helt spildt. Vi har brugt de sidste par uger på at tjekke bilen igennem og har hovedsageligt koncentreret os om gearkasse og bagtøj. Tiden er også brugt på at nedtone den meget karakteristiske lyd som bilen sender ud af udstødningssystemet. Netop lyden fra bilen har jo været et hot samtaleemne siden vi købte den. Det er nu løst og vi glæder til næste løb slutter Lars Kragh.

2. afdeling af Yokohama mesterskabet Øst var et af de løb som teamet også måtte melde afbud til.
Og her kunne de som tilskuer så blot konstatere at den største konkurrent i klassen, Steen Andersen i Mitsubishi Lancer Evo 7, løb med de eftertragte maxpoint.

Escobar Racing har dog ikke opgivet kampen om mesterskabet endnu og ser frem til endnu nogle tætte fights med Steen Andersen i de kommende løb.

Ud over klassesejren, vandt Steen Andersen også løbet generelt. Stort tillykke til Steen fra konkurrenten fra Køge.

Henrik Dernoff


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: