Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 NEC

Danien og Dear Schilling på podiet igen

Formula Renault
2.0 NEC 

08/06/10 

Torsdag den 3. juni blev 3. afdeling af Formel Renault 2000 NEC mesterskabet skudt i gang på Zandvoort i Holland, hvor der blev der kørt 2 træninger, hvilket ikke var meget for de 2 danske kørere - brødrene Danien og Dear Schilling - som aldrig har kørt på Zandvoort før.
 

Første træning var svær da banen var ny, alligevel lykkes det Dear at blive 2, tæt efterfulgt af Danien på en 3. plads.
Men de manglede godt 2 sekunder til den førende kører, som havde kørt på banen før.

Anden og sidste træning før tidtagning fredag gik det straks bedre for Danien som var hurtigst med et halvt sekund ned til anden pladsen, Dear var længere nede i feltet på grund af at han kørte af banen tidligere i træningen.


Danien Schilling.
(Foto: Team Leks Thai Racing)

Fredag:
Tidtagningen blev først kørt sent på eftermiddagen, det resulterede i at banen ville ændre sig meget fordi at der skulle mange andre biler ud og køre inden. Men det lykkedes alligevel mekaniker og ingeniøren at lave nogle fantastiske setups.
Danien satte pole position i både race 1 og 2, mens Dear skulle have startet 2, men fik frataget pladsen og sat ned på sidste pladsen i begge løb på grund af en overset ændring i reglerne.


Dear Schilling.
(Foto: Team Leks Thai Racing)

Lørdag:
Race 1 blev kørt i varmt vejr med masser af sol og en tør bane, Danien som startede på pole lå tæt efterfulgt i de første 5 omgange, men trak derefter fra resten feltet sluttede med årets første sejr.

Dear som startede på 17. pladsen var i tæt kamp og punkterede, han måtte derefter lave et pitstop og kørte sig senere op på en 4. plads!


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Søndag:
Race 2 var i regnvejr, Danien som igen startede på pole gik desværre i stå under starten, og var derefter den sidste der kom fra start.
Han kørte sig dog op på en 6. plads under de 25 minutter løbet varede.

Dear som startede sidst igen fik kæmpet sig helt op på en 2. plads.


(Foto: Team Leks Thai Racing)

Efter weekendens løb er Dear stadig i føring af mesterskabet, nu med Danien på en 2. pladsen.

Team Leks Thai Racing


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • LEKS Thai Racing Team
  • Zandvoort
  • 06/06/10 - Zandvoort - Formula Renault 2.0 NEC
  •      ASETEK SIMSPORTS