Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Dansker debuterer med nyt team

Le Mans 
08/06/10 

Le MansDen danske racerkører Christoffer Nygaard debuterer på den berømte Le mans bane denne weekend. Danskeren skal sammen med hans team, Young Driver AMR vise flaget i verdens hårdeste langdistanceløb.
 

Det bliver ikke med hvem som helst, at 24-årige Christoffer Nygaard får sin Le Mans debut med. Gentofte drengen får de to erfarne medkørere, Tomas Enge og Peter Kox i Aston Martin DBR9 raceren.

”Jeg har endnu ikke kørt på Le Mans banen, men jeg ser meget frem til weekenden, spændingen begynder for alvor at kunne mærkes”, siger den unge dansker der i år kører for netop Young Driver AMR teamet i FIA GT1 mesterskabet.


Christoffer Nygaard skifter for en weekend fra FIA GT1 klassen over til at deltage i 24-timers løbet på Le Mans.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg er sikker på, at vi kommer til Le Mans med en god bil, de sidste 6 år har Aston Martin DBR9 bilen været godt kørende, med GT1 sejre i 2007 og 2008”, udtaler Nygaard.


Det bliver i denne Aston Martin DBR9, at Christoffer Nygaard på søndag gør sin Le Mans debut
(Foto: David-Stephens)

Mens teamet kom til Le Mans i søndags, deltog de 3 håbefulde kørere i løb rundt omkring i Europa. Enge og Nygaard deltog i det spanske GT mesterskab i sidste weekend. Samtidigt varmede Peter Kox op til Le Mans med et løb i det engelske GT mesterskab på Spa-Francorchamps.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Peter Kox
  • Tomas Enge
  • Young Driver AMR
  • Le Mans
  •