Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mark Webber forlænger med Red Bull

Formel 1 
08/06/10 

Mange har i den senere tid diskuteret hvor vidt Mark Webber forsat er at finde hos Red Bull Racing, eller om han skulle ud at finde en ny arbejdsgiver. Især i den seneste uge har fokus været på Mark Webber og teamkollega Sebastian Vettel efter deres ufrivillige "komsammen" på Istanbul Park i forbindelse med Tyrkiets Grand Prix.
 

Den megen diskussion er slut for Red Bull Racing har meddelt at man har forlænget kontrakten med Mark Webber så kontrakten gælder til udgangen af 2011. Det har ellers været spekuleret i om Mark Webber skulle forlade teamet efter denne sæson.


Også i næste sæson kører de to for samme team
(Foto: Red Bull F1)

Mark Webber er dog blevet bedre og bedre i 2009 sæsonen og virker til at være i storform i denne sæson. Det er selvfølgelig noget teamets ledelse har lagt mærke til. Sebastian Vettels kontrakt gælder også for 2011, så de to kørere forsætter dermed hos Red Bull Racing også i næste sæson som så bliver den tredje sæson de kører sammen.

Dons

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  •