Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

HRT får det endnu vanskeligere i Canada

Formel 1 
08/06/10 

HRT teamet har ikke haft nogen succes overhovedet i denne sæson. Tværtimod har teamet kæmpet med en yderst anstrengt økonomi, ejerskifte og ikke mindst en bil der ikke er speciel hurtig. Kørernes talent kan man vel heller ikke sætte spørgsmålstegn ved. Og nu møder teamet en ny udfordring i Canadas GP.
 

HRT kørerne, Bruno Senna og Karun Chandhuk, har vel mest gjort opmærksom på sig selv når de har kørt offroad, holdt i vejen for konkurrenterne, eller når de af forskellige årsager er udgået. Derudover har teamet ikke en bil som er speciel konkurrence dygtig. Allerede nu har man da også meldt ud at man vil finde en anden chassisbygger til næste sæson.


Karun Chandhok
(Foto: Hispania F1)

I Candanas GP kommer teamet også til at lide under at man ikke har egne data at arbejde før det for alvor går løs. Det er faktisk kun Colin Kolles's erfaringer fra flere sæsoner tilbage man har i bagagen. Det gør det heller ikke nemmere at ingen af de to kørere nogensinde har kørt på banen før. En kæmpe udfordring venter derfor hele teamet.


Bruno Sennas bil - her udlånt til Sakon Yamamoto
(Foto: Hispania F1)

Trods det siger man alligevel at man kommer til banen godt velforberedt. Det kan man så gisne sig til hvad betyder. Kørernes kendskab til banen begrænser til hvad de har kunnet opsnuse sig til hos andre kørere. Derudover er kendskabet til banen fra tidligere Grand Prixer set på tv og så computerspil. Alligevel mener man teamet at man er ved at indhente noget af det man mangler i fart. Man holder sig til at man kørte hurtigere i Tyrkiets Grand Prix end i tidligere Grand Prixer i år. Tja, der er lang vej endnu. Målet for teamet må derfor være at få begge biler over målstregen.

Dons

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Karun Chandhok
  • Hispania Racing
  • Gilles Villeneuve
  • 13/06/10 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •