Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formel Ford

Endnu mere dansk succes på Zandvoort

Int. FF 
07/06/10 

Vi berettede igår om 17 årige Mikkel Macs suveræne sejr i Formel Renault NEC løbet. En sejr der, af en meget koncentreret og fokuseret Mikkel Mac, blev kørt hjem under meget vanskelige baneforhold, hvor regnen pøsede ned over banen ved den hollandske Nordsøkyst.
Under ligeså vanskelige forhold, har en anden ung dansk viking på 17 år idag vist de nok så regnvante briter, hvordan man styrer en Formel Ford hurtigst rundt på en våd Zandvoort bane.
 

Dennis Lind vandt søndag weekendens 2.løb i det Britiske Formel Ford Mesterskab. I sin racer fra Team Fluid racing styrede Dennis efter en 4. plads lørdag idag en sikker sejr hjem foran 32 konkurrenter.


Dennis Lind.
(Foto: British Fornula Ford Media)

Fra en startplacering som nummer 9 kørte han helt i bedste "danish dynamite stil" et utroligt godt løb og sluttede øverst på skamlen efter de 10 omgange med et forspring til nummer 2 på 6 sekunder.


Dennis Lind.
(Foto: British Fornula Ford Media)

Med sine 2 flotte løb på Zandvoort er Dennis Lind rykket godt op ad listerne i den samlede stilling, og med stadig 17 resterende afdelinger om årets mesterskab er alt åbent endnu.
Med den forrygende form Dennis Lind har vist på Zandvoort, er der lagt op til flere topplaceringer til endnu en ung komet i dansk Formel racing

Nils Vestergaard fuldendte den gode danske Formel Ford dag med en 4. plads i 2. løb.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Nils K. Vestergaard
  • Fluid Motorsport
  • Zandvoort
  •