Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

International Formel Ford

Dennis Lind blev europamester

Int. FF 
07/06/10 

Dennis Lind fra Roskilde vandt søndag Formel Ford Eurocup, der blev afviklet over to dage på Zandvoort i Holland.
Hele den europæiske elite var samlet på den hollandske bane, men det blev den kun 17-årige dansker, der i øvrigt er nevø til Jan Magnussen, der med en sejr og en fjerdeplads kunne stille sig øverst på sejrsskamlen til den store pokal.
 

Med pokalen følger også gratis adgang til efterårets Formel Ford festival, det uofficielle VM, hvilket betyder meget for Dennis Lind, der kører sæsonen helt uden støtte. Udover at tælle som Formel Ford Eurocup, var løbet også gældende til mesterskaberne i Danmark, Holland og ikke mindst England, hvor Dennis fortsætter sæsonen.


Dennis Lind ved Formel Ford Festivalen i 2008.
(Foto: Jan Kaiser)

Dennis, der kører for det engelske team Fluid Motorsport, sluttede lørdagens løb på en fjerdeplads efter en for varm motor, havde sat en stopper for hans vej mod podiet.

Søndagens løb blev afviklet i regnvejr og her viste Dennis sit store talent. Fra en startplacering som nummer ni lavede han en fantastisk første omgang og overhalede seks konkurrenter. Jagten blev sat ind på de førende, men Dennis var klart hurtigste mand i de svære betingelser og fik kørt sig i front til en føring som holdt hjem.

”Det betyder helt vildt sindssygt meget” svarede Dennis spontant efter løbet på spørgsmålet om, hvor meget det betyder for ham, at vinde løbet. ”Jeg kører uden nogen form for støtte, så den her sejr er bare så vigtig. Det er helt klart det største, jeg har prøvet. Vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle forvente til løbet i regnvejr, men vi havde lavet et perfekt setup, og jeg tog de rigtige chancer på de rigtige tidspunkter.”


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Fluid Motorsport
  • Zandvoort
  •