Formula 3

Zandvoort - Flotte danske kvalifikationer

Formel 3
05/06/10

I denne weekend afvikles det store RTL GP Formula 3 Masters træf på Zandvoort med, udover et gigantfelt til dette uofficielle Formel 3 Europamesterskab med omkring 30 deltagere, kørere fra andre mesterskaber. Afdelinger af Formel Renault NE Cuppen, Formel BMW Euroserien og det britiske mesterskab for Formel Ford køres også i løbet af lørdag og søndag. Samt nogle forskellige standardvognmesterskaber

I fredagens kvalifikation til afdelingen af det britiske Formel Ford mesterskab, kørte Dennis Lind en flot 4. plads hjem på gridden til første løb om lørdagen. De andre danske deltagere sluttede længere nede i rækkerne.

Der er flere danske kørere og teams repræsenteret på Zandvoort - Her er det Kevin Magnussen i Formel 3.
(Foto: ATS series)

Kvalifikationen til Formel Renault NE cup løbet var atter en gang en succes for danske KEO racing, hvor deres kører Ludwig Ghidi har en 2. plads på gridden til lørdagens første løb i klassen.

Mikkel Mac 'kvalede ind' på en 7. plads lige i hælene på sin holdkammerat i KTR teamet, mens KEO racings anden kører til dette løb, hollandske Kelvin Snoeks, der ellers kører i Formel 2 klassen, kvalificerede sig på en 8. plads.
Brødrene Schilling, også fra KEO racing, kvalificerede sig i deres model 2009 racere på henholdsvis en 9. og 11. plads af de 20 kørere.

I Formel 3 har vi også dansk deltagelse, hvor Kevin Magnussen er med i RTL GP masters hovedløbet, kvalifikationen afvikles lørdag.

I forbindelse med det store arrangement kører Sebastian Vettel iøvrigt opvisning i sin F1 racer. Her skulle der være håb om, han kan køre nogle omgange uden at ramme ind i andre med- og modkørere undervejs.