Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Lysen og Madsen klar til start

Rally Sprint 
05/06/10 

- i Yokohama-mesterskabet
Suzuki Motorsport er med i feltet, når det på søndag går løs med Yokohama-mesterskabet Øst. Det sker i industrikvarteret ved Avedøre Holme, hvor den anden af årets fire afdelinger af den populære rallysprintturnering køres, og her er det teamets to Suzuki Swift Maxi-racere, der kommer i aktion med mandskaberne Kenneth Madsen/Jacob Madsen (Dianalund/Dianalund) og Anders Lysen/John Madsen (Sorø/Dianalund).
 

For Kenneth Madsen/Jacob Madsen bliver der tale om løbsdebut på den hastighedsprøve, der kaldes Avedøre Race Way.

”Jeg glæder mig til at køre løb,” fortæller Kenneth Madsen, ”for vi fik ikke kørt så meget ved første afdeling af DM i rally, så vi mangler stadigvæk at lære den nye bil at kende.”

Kenneth Madsen var så uheldig at måtte udgå efter bare to hastighedsprøver i årets DM-premiere i rally, da en defekt lydpotte betød, at bilens motor slet ikke kunne yde det, der er nødvendigt for at holde det høje tempo, der skal til for at være med. Og tempoet bliver også højt på søndag på Avedøre Race Way.

”Der er mange fine biler med i løbet, så jeg har sat mig det at komme i top 10,” siger Kenneth Madsen. ”Det skulle være et realistisk mål, for Suzukien er en ret god bil til sådan en type prøve.”


Anders Lysen og Kenneth Madsen stiller op i anden afdeling af Yokohama-mesterskabet på Avedøre Race Way på søndag.
(Foto: Suzuki Motorsport)

Mens Kenneth Madsen/Jacob Madsen er debutanter på den hastighedsprøve, der på søndag skal køres fire gange – henholdsvis to gange med uret og to gange mod uret – har køreren i den anden af Suzuki Motorsports biler erfaring med Avedøre Race Way.

”Sidste år blev jeg nummer fire generelt og nummer to i klassen, og jeg vil gøre alt for, at jeg kan holde det niveau i år, selv om konkurrencen nok skal blive hård,” siger Anders Lysen.

”Kenneth er tændt på at komme ind at køre i København, og jeg er måske mere afslappet, når jeg har kørt der før. Kenneth har noget, han gerne vil bevise efter den uheldige DM-start, men vi skal nok give ham kamp til stregen, selv om det ikke skal være et væddeløb mellem to biler fra samme team. Vi forventer os meget af at kunne bruge løbet konstruktivt, så jeg tror bestemt, at vi kan komme i top 5.”

Der er også en anden årsag til, at det ikke er ligegyldigt, hvilken af de to Suzuki Swift Maxi, der klarer sig bedst.

”Der er altid en af os, som vil være bedst, men uanset hvem, vil smilet være lige stort,” siger Anders Lysen. ”Min co-driver på søndag er nemlig Kenneth og Jacobs far, så mindst en fra familien Madsen er sikker på at blive bedste Suzuki-kører.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Kenneth Madsen
  • Suzuki Motorsport
  • Avedøre
  • 06/06/10 - Avedøre - Rally Sprint
  •