Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Anmeldelser af bøger, spil, CD'er, m.m.

Tom K - kongen af Le Mans

Anmeldelser 
03/06/10 

Der er skrevet flere bøger om den ottedobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen, største delen har kun beskæftiget sig med hans Le Mans karriere og enkelte endda kun med et enkelt løb.
Med dagens udgivelse af bogen "Tom K - kongen af Le Mans" fortæller motorsportsjournalisten og -fotografen Peter Nygaard hele historien om Tom Kristensens fantastiske karriere.
 

Bogen tager sin begyndelse tilbage i 70'erne, den gang Tom Kristensen begyndte sin go kart karriere, og fortæller herefter hele historien op til starten på 2010 sæsonen - talrige mesterskaber og otte Le Mans sejre senere!


(Foto: Gyldendal.dk)
Peter Nygaard fortæller meget malerisk (men alligevel i et let sprog) historien, så man ikke kan undgå at leve sig med ind i Kom Kristensen spændende motorsportsliv.
Men det der gør denne bog til noget helt særligt, er de mange timer som Peter Nygaard har brugt på samtaler med alle de personer som Tom Kristensen har været i kontakt med undervejs, mennesker der har hjulpet ham, som han har arbejdet sammen med, samt mange andre mennesker fra motorsportsmiljøet. Alle disse kommentarer, som bogen er spækket med, gør den til noget helt særligt!

En anden særlig ting ved denne bog, er at alle billeder er gengivet i sort/hvid - unægtelig lidt 'anderledes' i den farverige verden vi lever i. Det giver dog bogen en helt anden dimension, og tvinger læseren til at se på billederne på en helt anden måde - det er et 'frisk pust'!

Er du til Le Mans, og måske specielt til Tom Kristensen, er "Tom K - kongen af Le Mans" et absolut must til motorsports literatur reolen.

Tom K - kongen af Le Mans
Af Peter Nygaard
Gyldendals Forlag
ISBN: 978-87-02-09334-6
Paperback indeholdende 233 sider.
Vejledende udsalgspris: 299,95 kr.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Ferrari i Formel 1
  • Grand Prix - historien om Formel 1 VM
  • Le Mans - "De danske triumfer"
  • Motorsportsåret '08
  • Ny bog på vej
  •