Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

24 timers Le Mans 12.-13. juni på det store lærred

Le Mans 
02/06/10 

Le MansI samarbejde med Eurosport HD viser Hadsten Bio samtlige 24 timer af årets Le Mans løb
Har du ikke mulighed for at tage til Le Mans og se motorløb, har Hadsten Bio løsningen: For første gang i Danmark, er det muligt at se hele Le Mans løbet i en biografsal.
 

Sammen med 130 andre Le Mans interesserede er der mulighed for at se løbet i HD, deltage i konkurrencer om spændende præmier, få sig en motorsnak og noget godt at spise.

I samarbejde med FDM Motorsports Event er der mulighed for at vinde en High Speed tur på Jyllandsringen i en mini Le Mans racer med en professionel racerkører bag rattet.
Den samme bil vil være at finde i biografens foyer under arrangementet.

Danmarks første kvindelige løbsleder; Mette Stubberup fra Djurslands Motor Klub Autosport (DMKA), vil være til stede under arrangementet, så der bliver rig mulighed for at få sig en snak om motorsport og få svar på spørgsmål om løbsregler, Le Mans løbet og motorløb generelt.

Der er sørget for den faste føde med aftenbuffet lørdag, natmad samt morgenmad og frokost søndag.

Alt dette og endnu flere tiltag er klar, inden dørene åbnes i Hadsten Bio lørdag den 12. juni kl. 14.


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 12/06/10 - Le Mans - Le Mans
  •