Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Volkswagen Scirocco R-Cup

Kurt Thiim i Scirocco R-Cup

Scirocco R-Cup 
03/06/10 

Scirocco R-CupVed weekendens DTM-løb på Euro Speedway Lausitz kommer 1986-mesteren til start. Dog ikke i DTM, men i mærkeklassen VW Scirocco R-Cup, der er supportklasse til standardvognsmesterskabet. Der er avanceret teknologi i bilerne, og motorerne er gasdrevne - præcis som den VW Scirocco, sønnike Nicki Thiim deltog i 24 timers-løbet på Nürburgring med.
 

"Der desuden et Push-to-Pass system, hvor man under løbet kan trykke på en knap og få 40 hk ekstra i en kort periode", fortæller Kurt. "Den knap virker ti gange, og det bliver sjovt at se hvordan det fungerer - det er noget futuristisk, men det må helt sikkert give en taktisk udfordring."

"Jeg har hørt fra Nicki, at gas-Scirocco'erne er blevet utroligt hurtige i langdistanceløb, og det blev bekræftet af at han satte ny banerekord for forhjulstrukne biler på Nordschleife", fortæller Kurt.

Team Thiim Presse

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Lausitzring
  • 05/06/10 - Lausitzring - Scirocco R-Cup
  •