Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Team Telesikring satser på Elgaard

Danish
Touringcar
Challenge 

01/06/10 

Team Telesikring Racing er dybt forundret over, at Perfection Racing kritiserer BMW-racere, som indtil videre har bragt Perfections Jan Magnussen i spidsen for DTC-serien. Hans hidtidige makker, Casper Elgaard, er derimod tryg ved raceren.
 

Mindre end 24 timer efter bruddet mellem Perfection Racing og Telesikring, har sidstnævnte fået tunet både racingteam og den ene af teamets to biler, så Casper Elgaard kan køre til start i årets tredje DTC-løb.

Det var Perfection Racing med Jan Magnussen som førstekører, der for tre måneder siden kontaktede Team Telesikring Racing og bejlede til et samarbejde. Dette sluttede brat, da Perfection Racing udsendte en pressemeddelelse og oplyste, at man er færdig med Telesikrings BMW’er og skifter til Chevrolet.

- Jeg er dybt forundret over fremgangsmåden. Telesikring har som Danmarks største operatør forstand på sikringssystemer, og jeg indledte et samarbejde med Perfection, fordi de hævdede at være topprofessionelle inden for motorsport, og fordi de vandt DTC-serien i fjor. Samtidig havde de Jan Magnussen, og da jeg fik mulighed for at supplere med Casper Elgaard, øjnede jeg en enestående mulighed for at skabe et dream team inden for dansk motorsport, siger Telesikrings ejer, direktør Ejgil Egsgaard.

Perfection har som årsag til bruddet angivet tekniske problemer med Telesikrings to BMW’er. Ejgil Egsgaard konstaterer imidlertid, at den ene af bilerne trods alt har bragt Jan Magnussen i front i DTC-serien og på en tredjeplads i Scandinavian Touring Car Cup.

- Telesikring har indgået en aftale med Casper Elgaard, og den holder vi naturligvis. Bilerne står nu hos vores nye samarbejdspartner, Alternative Engineering, der har mange års erfaring med at bygge racerbiler og som operatør for racingteams. Så Team Telesikring Racing er klar til start, når man lørdag afvikler årets tredje DTC-afdeling som et gadeløb i Gøteborg, slår Ejgil Egsgaard fast.

Alternative Engineering har hjemsted i Slangerup og er i forvejen repræsenteret i DTC med køreren Robert Schlünssen. Han kører i en BMW mage til de to, som Team Telesikring Racing råder over.
- De giver den en skalle på værkstedet og er ved at gennemgå de to biler fra Telesikring. Allerede nu tør jeg godt sige, at vi har den ene superklar og fuldt ud konkurrencedygtig, så Casper Elgaard kører i Sverige i den kommende weekend, siger Thomas Bach fra Alternative Engineering.

Mens Jan Magnussen som sagt har været godt kørende i dette års løb på Jyllandsringen og Padborg Park, har Casper Elgaard om nogen været forfulgt af tekniske problemer. På Jyllandsringen nåede han kun ganske få omgange med en helt ny motor, og ved det efterfølgende løb i Padborg stod erstatningsmotoren også af.

- Jeg har aldrig tidligere ødelagt en motor og har kun gode erfaringer med BMW, og så ryger der to motorer i løbet af to løb. Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god konstellation med Telesikring og Alternative Engineering. Der findes vist ingen herhjemme, der har mere forstand på denne type BMW-racere end Alternative, så jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet, siger den 32-årige racerkører med tre DTC-mesterskaber og et Le Mans mesterskab bag sig.

Team Telesikring

MediaSet
Teddy Gehrke


Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • Team Telesikring Racing
 • Göteborg (gadeløb)
 • 05/06/10 - Göteborg (gadeløb) - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her