Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Magnussen skifter til Chevrolet

Danish
Touringcar
Challenge 

01/06/10 

Det bliver ikke bag rattet af en BMW 320si E90, at Jan Magnussen, England, på lørdag forsvarer sin føringen i Danish Touringcar Championship, men derimod i den Chevrolet Lacetti, som Michel Nykjær, Næstved, sidste år vandt årets DTC-titel. Hans team – Perfection Racing – er nemlig blevet forvandlet fra det tobils team, der hed Team Bauhaus Telesikring, til et etbils team, efter at samarbejdet med ejeren af de to BMW’er, man har rådet over, Telesikring, er ophørt.
 

I en pressemeddelelse angiver teamet talrige problemer med de to BMW’er som årsag.

”Det har været mest synligt med Casper Elgaards bil, hvor der er blevet skiftet motor i begge løb, men vi havde også alvorlige problemer med styretøjet i Jans bil til Åbningsløbet og på Padborg Park var en generatorfejl lige ved at koste Jan sejren i første heat," forklarer Perfection Racings teamchef, Kent Bo Steffensen.

”Vi har overvejet det her meget grundigt. På trods af de tekniske problemer fører Jan Magnussen DTC-mesterskabet og er også godt med i det skandinaviske mesterskab. I den situation var vi nødt til at tage en iskold vurdering af, hvordan vi bedst vil kunne forsvare vores position. Vi har haft mange problemer med BMW'erne, hvor vores fornemmelse var, at vi nok havde været lidt heldige med at problemerne på Jans bil kom på tidspunkter, hvor vi kunne rette op på dem - mens det modsatte var tilfældet for Casper. Hvornår ville det omvendte ske? Samtidigt havde vi vinderbilen fra 2009 til at stå hjemme på værkstedet. En bil, vi ved, er hurtig, som vi kender ud og ind og som vi stoler 100 % på. Det er i mine øjne den bedste løsning for resten af året.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Perfection Racings brud med Telesikring betyder samtidig, at Casper Elgaard, Århus, skal finde et nyt team at fortsætte sæsonen hos.

Perfection Racing

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jan Magnussen
  • Perfection Racing
  • Göteborg (gadeløb)
  • 05/06/10 - Göteborg (gadeløb) - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS