Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Møller Madsen til tops - igen

Go Kart 
31/05/10 

Nicolaj Møller Madsen vandt i denne weekend anden afdeling af det tyske mesterskab på Oschersleben.
Danskeren blev sidste år Tysk Mester, og det er målet at kunsten skal gøres efter i denne sæson. Det ser også ganske realistisk ud - fordi vor danske Energy fabriks-kører fører allerede samlet i det prestigefyldte tyske mesterskab.
 

Det danske stortalent kan nu se positivt fremad mod den sidste afdeling af WSK-serien, som køres i den kommende weekend i Italien på banen Sarno. Danskeren ligger på en samlet tredjeplads i mesterskabet, og målet er klart at tage flest mulige point med hjem og holde en topplacering i den hårde serie.


(Foto: Kartsport.de)

Derefter skal Nicolaj Møller Madsen køre med i det uofficielle verdensmesterskab og selvfølgelig stadig være med i kampen om endnu en titel som tysk mester, men først gælder det WSK og Europamesterskabet til juli.

- Jeg ser rigtig meget frem imod Europamesterskabet på Genk-banen, men det bliver selvfølgelig rigtig svært, for der er sindssyg mange gode kørere jeg er oppe imod. Jeg håber vi får alting til at spille - for jeg er klar! Også har jeg vist forresten lovet min far det Europamesterskab i fødselsdagsgave, fortæller en glad Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Kartsport.de)

Du kan følge Nicolaj på hans hjemmeside Nicolaj.eu og hans fanside på facebook - søg blot under Nicolaj Møller Madsen Fanclub, og du kan følge med i alt som Nicolaj beskæftiger sig med.

Janni Storm
Nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Oschersleben
  •