Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hispania og Dallara skilt

Formel 1 
26/05/10 

Efter flere ugers rygter om en skilsmisse mellem det nye Hispania Racing team og chassisleverandøren Dallara, er det nu officielt at parterne går fra hinanden.
 

Hispania hyrede ellers italienske Dallara til at levere en Formel 1-racer, men teamet har været meget skuffet over kvaliteten af det som er blevet leveret og derfor vil de gerne bygge deres egen racer fremover. Aftalen med Dallara er derfor blevet opsagt, hvilket teamet og producenten offentliggjorde onsdag morgen.

De er nu nået til enighed efter flere måneders forhandlinger om en mindelig aftale. Teamet og Dallara fremhæver at de har gjort alt for at blive klar til årets første Grand Prix. Dallara leverede en racer, men det holdt hårdt da teamet, dengang kendt som Campos Meta, havde problemer med at betale. Det lykkedes dog til sidst efter en redningsaktion.


Karun Chandhok får fremover ikke udvikling fra Dallara
(Foto: Hispania F1)

Efter seks Grand Prix'er er det så endt med skilsmisse. Begge parter "har aftalt at hvad de har opnået på så kort tid, var mere end der med rimelighed kunne forventes. De to parter ønsker hinanden held og lykke fremover," lyder det i deres fælles pressemeddelelse. Hispania arbejder dog videre med det nuværende chassis - og vil i øvrigt ikke udtale sig yderligere om bruddet med Dallara.

Benji

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  •