Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Byttehandel på vej?

Formel 1 
26/05/10 

Massa og Kubica kan bytte sæde
Det er ikke engang blevet agurketid endnu i Formel 1, men ikke desto mindre har de første seriøse kørerrygter begyndt at komme op til overfladen. Et par af de store kort i kørerkabalen for 2011 ligger hos Robert Kubica. Han har mulighed for at komme til Ferrari i forhold til den option der er underskrevet. Massa ser ud til at kunne gå den anden vej til Renault.
 

Felipe Massa har været hos Ferrari i flere år og det italienske team har givet stor støtte til den lille brasilianer. Han har tidligere været meget tæt på VM titlen og efter sit uheld sidste år bevarede teamet tilliden til ham. Men efter at Fernando Alonso er kommet til har billedet været et andet, hvor Massa total har stået i skyggen af spanieren. Måske ikke overraskende - dels er Alonso kendt for at slide sine holdkammerater i stykker.

Og i samme moment har Ferrari så valgt at kaste interessen efter Robert Kubica der for tiden er den eneste kører der kiler sig ind blandt de fire store teams. Massa mener dog stadig at han har Ferrari som førsteprioritet. I stedet forsøger han at vende billedet. "Det er altid opmuntrende at andre teams med hurtige racere er interesseret i mig. Mit mål er dog at fortsætte hos Ferrari, men hvis det ikke er muligt vil vi kigge andre efter andre steder," siger Massa.

Et andet vigtigt kort i det store spil om pladserne for 2011 er Mark Webber der har kontraktudløb efter denne sæson. Hans værdi er dog steget væsentligt efter de seneste to Grand Prix sejre.

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Robert Kubica
  • Renault F1
  • Scuderia Ferrari
  •