Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

Kevin Magnussen vinder karrierens største sejr

Formel 3 Euro 
24/05/10 

Kevin Magnussen vandt i dag karrierens største sejr, da han i Valencia vandt ved sin debut i den stærke europæiske Formel 3 serie. Kevin Magnussen var blevet indkaldt af Team Motopark Academy med kort varsel og til trods for, at bilen var en anden model end Kevin er vant til, formåede han alligevel at køre sin Dallara F308 med VW motor til sejr i weekendens andet løb.
 

Kevin kører normalt for Team Motopark Academy i den tyske Formel 3 serie og her har den kun 17-årige Kevin allerede imponeret med at vinde debutløbet på Oschersleben i april måned.

Kevin Magnussen startede fra anden startposition til dagens løb, men fra den placering skød han straks i front og sejren var aldrig truet. Undervejs satte Kevin Magnussen hurtigste omgangstid og selvom han slappede af mod slutningen var han i mål hele 10 sekunder foran nummer to.

”Jeg kan slet ikke forstå det” sagde en meget, meget glad Kevin Magnussen efter løbet. ”Da teamet sagde last lap, kunne jeg slet ikke fatte det. Jeg tænkte virkelig, at det måtte være en drøm. Jeg havde lyst til at knibe mig selv i armen. Det var så uvirkeligt, at jeg var på vej mod sejr. Løbet var gået lige efter planen. Jeg ville i front fra start og forsøge at opbygge et hul hurtigt og det gik lige som jeg havde planlagt. Jeg er bare så glad. Det er et kæmpe boost for min selvtillid og betyder så meget for mig, at køre den her hjem. Det er helt klart karrierens højdepunkt indtil nu”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 23/05/10 - Valencia - Ricardo Tormo - Formel 3 Euro
  •