Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen ser frem til Hockenheim

Formel 3 DE 
22/05/10 

Den nordjyske Formel 1 aspirant Marco L. Sørensen ser frem til næste formel 3 løb, som foregår på Hockenheim i det sydlige Tyskland. Løbet finder sted næste weekend, og Marco kører for det Tyske Team Brandl Racing, som er støttet af Mercedes.
 


(Foto: Marco Racing)

De første par løb har været brugt til at få bilen ind under huden, da han kun nåede, at få to testdage inden sæson starten. Det er ikke meget, set i forhold til mange af sine konkurrenter, som har haft over tyve.


(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, at teamet viste gode takter ved sidste løb på Sachenring. Jeg var hurtigst af alle i de to første træninger. Uheldigvis tabte jeg bilen i en af de hurtige kurver med over 200 km/timen, hvorefter at jeg ramte autoværnet. Uheldet betød at jeg ikke nåede sidste træning, og måtte starte tidtagningen med en nødtørftig sammenlappet bil. Resten af weekenden var lidt op ad bakket. I første heat brød mit batteri sammen, og jeg måtte derfor starte fra pitten. Bagerst af alle 23 startende biler. Herfra fik jeg kørt mig op igennem feltet, til at jeg var sekser. Jeg tror aldrig før, at jeg har overhalet så mange biler i et løb før. Ærgerligt vis udåndede batteriet to omgange før mål, og så var jeg igen bagerst. I løbet om søndagen fik jeg kørt mig frem til en fjerde plads, som bedste Mercedes kører, og bedste resultat for teamet nogensinde.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  • Hockenheim
  • 30/05/10 - Hockenheim - Formel 3 DE
  •