Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Bremer stand-in for Magnussen i USA

Grand Am 
20/05/10 

Ronnie Bremer skal afløse Jan Magnussen i Grand-Am Rolex Series, hvor han skal køre for Stevenson Motorsport i bil nummer 97 - en Chevrolet Camaro GT.R - allerede den 5. og 6. juni på Watkins Glen International. Bremer skal danne makkerpar med den 37 årige Gunther Schaldach fra Canada i 6-timers løbet.
 

Aftalen med Stevenson Motorsport teamet er kommet i stand efter anbefaling fra Jan Magnussen, og omfatter i alt 3 løb i Grand-Am Rolex Series, da Jan selv er forhindret/dobbeltbooket.


(Foto: Stevenson Motorsport)

”Jeg glæder mig til at komme til USA og køre igen, det kan åbne nye døre og jeg er meget glad for at Jan helt betingelsesløst har anbefalet mig til at overtage hans sæde i de 3 løb, det er jeg ham meget taknemmelig for. Det har været et problematisk forår for mig, bl.a. fordi FIA fik lavet en kører status fejl der kom til at koste mig et særdeles attraktivt GT3 sæde, så denne chance er bare lige det jeg stod og manglede.”

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Gunther Schaldach
  • Jan Magnussen
  • Ronnie Bremer
  • Watkins Glen
  • 06/06/10 - Watkins Glen - Grand Am
  •