Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 England

En drømmestart for Kasper efter mareridtsrejse

FR 2000 UK 
20/04/10 

Formula Renault 2000 EnglandIslands vulkanske støv gjorde sit bedste for at forhindre Anglo Motorsports kører Kasper Krogh i at nå frem til hans første løbsweekend med teamet.
15 timers højhastighedskørsel fra Danmark for at nå frem til fredagens træning gav resultat i lørdagens første kvalifikation da Kasper satte sin BARC Renault på anden række af startgridden til første heat og fulgte op med en startposition på tredje række til andet heat efter en episode med gult flag havde ødelagt hans hurtige omgange i anden kvalifikation.
 

”Jeg var ved at sætte en hurtigere tid, men på min sidste planlagte omgang lavede jeg en lille fejl i udgangen af Druids. Teamet besluttede ikke at sende mig ud igen da min foregående omgangstid var god nok til at fastholde 6. pladsen” sagde Kasper efter Q2.


(Foto: Jakob Ebrey)

Team manager Julian Tanser sagde “Vi havde besluttet at holde os til at køre kvalifikationsrunder på 13 omgange for at holde Kaspers dæk i bedst mulig stand til det første heat.”

Desværre snød Brands Hatchs skrånende startgrid Kasper da han, netop som lysene blev slukket og starten gik, ganske kort trådte på bremsepedalen for at forhindre bilen i at trille frem. Kasper var i gang med at indhente de placeringer han mistede i starten da han spandt rundt i et forsøg på at generobre sjettepladsen fra Alice Powell

Efter skuffelsen i første heat holdt Kasper hovedet koldt og lavede en næsten perfekt start på andet heat hvor han avancerede to pladser før første sving og kæmpede de næste 10 omgange om tredjepladsen inden han blev fanget af meget hurtige Hale samt Webster og Powell.


Kasper Krogh
(Foto: Jakob Ebrey)

“Kasper har kørt rigtig godt hele weekenden. Vi var selvfølgelig skuffede over resultatet i første løb, men mit mål for weekenden var en top seks placering og jeg er meget glad for det Kasper præsterede. En god start på hans sæson og nu ser vi frem imod den næste runde på Silverstone om et par uger” sagde teammanager Julian Tanser.

Erik Krogh
www.kasperkrogh.com
www.anglomotorsport.com


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  • Brands Hatch
  •