Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 England

Kasper Krogh skal køre race i UK

FR 2000 UK 
31/03/10 

Formula Renault 2000 EnglandDet britiske team Anglo Motorsport er stolte over at meddele at have tegnet Kasper Krogh som deres førstekører i Formel Renault teamet.
”Vi er rigtig glade for at have skrevet kontrakt med Kasper” siger team boss Steve Clark, ”han har vist fantastisk fart i tests og hans evne til at forstå de data vi får fra bilen er meget opmuntrende.”
 


(Foto: Jakob Ebrey)

”Ved tests har vi set meget konkurrencedygtige omgangstider på baner hvor han aldrig har kørt før, jeg er ikke i tvivl om at vi inden ret længe vil se Kasper på podiet.”

”For at være hurtig i en Formel Renault gælder det, ligesom i en Formel1 bil, om at forstå aerodynamikkens virkninger og at køre glidende” siger teamchef Julian Tanser, ”Kasper forstår bilen derfor bliver han bedre og bedre for hver gang han tester og kører løb. Han er i besiddelse af alle de elementer der skal til for at vi kan få ham på podiet i år.


(Foto: Jakob Ebrey)

Ligeså vigtigt arbejder Kasper godt sammen med sin race engineer Julian Westwood og sin førstemekaniker Shaun Morris hvilket er afgørende når man konkurrerer på dette niveau. Jeg er overbevist om at Kasper får en storslået 2010 sæson.”

Erik Krogh
www.kasperkrogh.com
www.anglomotorsport.com


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  •