Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Så kom der gang i Seaten

Special Saloon 
20/05/10 

Chris Poulsen´s Seat vil bare ikke holde op med at drille. I weekenden på Padborg Park var teamet ellers fit for fight, men Seaten drillede stadig. 15 min før første tidtagning ville Donald Sørensen varme bilen op, men da han trådte på koblingen, gik den rent i gulvet. Ved en nærmere undersøgelse viste det sig at koblings slavecylinderen var utæt. En hurtig indsats og en tur til Flensborg klarede problemet og en ny blev fremskaffet. Den blev monteret og alt virkede igen. Således kunne Poulsen komme med i anden tidtagning.
 

Nu har bilen jo ikke kørt mange kilometer, så Poulsen tog det stille og roligt, for ikke at glide af banen i det regnfulde vejr. Det blev til en hæderlig 7 start position efter tidtagningen.


(Foto: Team Honda Racing)

Søndagen bød ikke på den store succes. Seaten ville stadig drille, nu var det undervognen der ikke var optimal. Bagenden var utrolig løs, og flere ting blev prøvet uden det hjalp. Teamet har måtte bede om hjælp fra KW i Tyskland for at finde fejlen.


(Foto: Team Honda Racing)

Det blev slet ikke bedre af, at det blev tørvejr, tvært imod meget værre, og det hjalp hellere ikke at en anden bil tabte pladen unden sin bil, som Poulsen var så uheldig at køre over, for derefter stille og roligt at tabe luften i forreste hjul. Poulsen fik dog bilen hjem på en 7 plads, som blev vekslet til en 3. plads i SSC3 klassen. I første heat blev det også til en 3. plads i SSC3 klassen.

Poul Iversen
Team Honda Racing.dk


Læs mere om:
 • Chris Poulsen
 • Padborg Park
 • 16/05/10 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS