Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Liuzzi afviser nye rygter

Formel 1 
20/05/10 

Vitantonio Liuzzi afviser blankt de nyeste rygter i Formel 1 kredsene. Rygterne vil vide, at Force India’s reservekører, Paul di Resta kan være på vej til at erstatte den tidligere go kart verdensmester, efter Liuzzi’s turbulente start på 2010 sæsonen.
 

Vitantonio Liuzzi, eller bare ”Tonio” anses af mange, som en umådelig hurtig kører. Men den hurtige italiener har i år, ikke helt kunne matche sin tyske holdkammerat Adrian Sutil.
Liuzzi der tidligere har vist sin styrke, ved at vinde F3000 mesterskabet i 2004 anses af mange som en særdeles talentfuld herre.
Men i år, er det ikke helt lykkedes at, følge med hans tyske holdkammerat. Sutil har indtil videre i denne sæson scoret 20 VM point, hvorimod Liuzzi kun kan skrive det halve på sit CV.

Dette, og så det faktum, at Force India for alvor er ved at tage et formskridt op igennem hierarkiet i Formel 1, har betydet at Liuzzi efterhånden er begyndt at kunne mærke et stigende pres, for at levere varen.

Selv tager den 28-årige italiener det meget roligt.

”Jeg har læst alt det der er skrevet om mig i pressen. Jeg er ikke bekymret om alt den snak. Mine dårlige resultater i Kina og Spanien skyldes, at jeg havde opsætningsproblemer med bilen”, siger Liuzzi der både i Kina og Spanien sluttede på en 11-plads.


Vitantonia Liuzzi er efterhånden en presset kører
(Foto: force-india-f1)

”I Monaco lykkedes det os, at finde et setup der gjorde bagenden mere stabil. Jeg ved godt, at Monaco er lidt af et one-off løb, men jeg håber at de erfaringer, vi lærte der, kan bruges til resten af sæsonen”, afslutter Liuzzi, der ifølge sin kontrakt stadig har 2 sæsoner endnu hos Force India.

Indtil videre bakkes Vitantonio Liuzzi stadig, fuldt op af Force India;

”Vi støtter stadig Tonio fuldt ud. Det har aldrig været planen at Paul di Resta skulle køre løb for os i år”, siger Force India’s daglige chef, Otmar Szafnauer om de seneste kørerrygter hos teamet.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Paul Di Resta
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  •