Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Bisted brød igennem

DM Rally 
18/05/10 

Ungt talent på vej frem i rallysporten
Ungdom og erfaring kan være en vinderkombination. Det beviste 27-årige Jesper Bisted fra Horsens og 52-årige Arne Pagh fra Middelfart, da de i weekenden vandt klassesejr i Danboring Rally i deres 185-hestes Citroën C2 R2.
Samtidig placerede de sig som nr. 12 i løbets totale klassement, hvor alle de bedre placerede var kørere med meget hurtigere biler. Desuden blev de løbets tredjebedste tohjulstrukne bil på en dag, hvor regnvejret i høj grad favoriserede træk på alle fire hjul.
 


Jesper Bisteds lille Citroën C2 fløj til en klassesejr og placering som tredjebedste tohjulstrukne bil i Danboring Rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Det var Jesper Bisteds endelige gennembrud i dansk rallysport, hvor han i flere år har været regnet for et stort talent.

"Jeg har kørt rally i seks år, og nu begynder resultaterne at komme. Jeg er meget tilfreds med løbet i weekenden, for vi lavede stort set ikke en eneste fejl undervejs på de meget hurtige hastighedsprøver," sagde en lykkelig Jesper Bisted ved målet i Kjellerup.


Jesper Bisted og Arne Pagh var totalt lykkelige over sejren i mål efter 165 kilometer hastighedsprøver.
(Foto: Michael Eisenberg)

Hans erfarne codriver Arne Pagh, der i vinter blev nr. seks ud af 340 deltagere i det prestigefyldte Rally Monte-Carlo Historique, var også godt tilfreds:

"Jesper er en særdeles talentfuld kører, og jeg er sikker på, at han nok skal nå langt i dansk rallysport," vurderer Arne Pagh.


Et hold, man nu må regne med i dansk rallysport: Jesper Bisted og Arne Pagh.
(Foto: Michael Eisenberg)

Bisted og Pagh er nu nr. 3 i 2wd-danmarksmesterkabet i rally, hvor de er oppe mod meget hurtigere biler, og samtidig fører de DASU-mesterskabet i klassen for sammenlignelige biler. De har nu en måned til at forberede sig på anden afdeling af DM i rally i Sønderjylland.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Arne Pagh
  • Jesper Bisted
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: