Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Pokal og pointhøst til Honda ProRacing

Special Saloon 
18/05/10 

Padborg Open den 16. maj blev en stor succes for Honda ProRacing. Endnu engang lykkedes det at komme på podiet i det generelle klassement, og endnu engang i regnvejr. Når der er vand på banen er Honda Integraen blandt de allerhurtigste biler i feltet. I heat 1 var det kun Claus Christensen i Porschen der havde hurtigere omgangstider.
 

Integraen var op til weekenden blevet udstyret med en renoveret gearkasse og kobling, som erstatning for det der brød sammen på Ring Djursland. Dette fungerede fint, men bilen styrede ikke tilfredsstillende på langsiden under første tidtagning. Lidt justering på camber ved forhjulene, og så styrende den som den skulle. De 2 tidtagninger gav startplacering som henholdsvis 7 og 4, absolut acceptabelt.


I regnvejr skal selv en Aquila stå tidligt op for at køre fra Jakob Borum.
(Foto: keldolfert.dk)

Weekenden gav lidt udfordringer til teamet. Imellem de 2 tidtagninger lørdag opdager mekanikkerne, at der er en revne i det ene motorophæng. Et lille problem, der kunne have udviklet sig, men det blev hurtigt ordnet med en svejsning. Udover det er undervognen stadig ny for hele teamet, og der arbejdes videre med at lære den at kende og få sat bilen optimalt op til de enkelte baner og vejrlig. Noget tyder på, at der er fundet en særdeles god opsætning til regnvejr. Det virkede i hvert tilfælde i heat 1.

”Den Aquila var 4,5 m bred hele vejen rundt på banen, så selvom jeg var hurtigere kunne jeg bare ikke komme forbi”, sagde Jakob Borum efter heatet. At Hondaen var hurtigst af de 2 biler bekræftes af, at Jakob Borum hurtigste tid var næsten 0,6 sekund hurtigere end Dennis Holbæk i Aquilaen.


I heat 2 blev det ikke til en topplacering, men en anden plads i SS2 gav både pokal og point på kontoen.
(Foto: keldolfert.dk)

Til heat 2 var banen tørret helt op, og på en tør bane kan Hondaen stadig ikke helt følge med de allerhurtigste, men det blev dog til en 2. plads i SS2 og dermed dagens tredje pokal.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så fik Jakob Borum Fighter pokalen fra Jørgen Hansen, men den begrundelse, at Jakob bare altid møder op og gør det optimalt med det materiel, der er til rådighed. Jakob Borum var med det samme henne ved mekanikerne og spørge hvem af dem der skulle have den med hjem. Uden deres store indsats ville det nemlig slet ikke være muligt at køre med om topplaceringer.

Opsummeret ser weekendens pokalhøst således ud:
3. præmie general klassement i heat 1.
1. præmie SS2 i heat 1.
2. præmie SS2 i heat 2.
Fighterpokal

”Det var vist det vi kunne få ud af det” konstaterer Borum med et jysk glimt i øjet.

Teamet siger tak for en god weekend, og vi ser frem mod Juniløbet på Jyllandsringen til endnu en god gang race!

Honda ProRacing
Keld O. Dohm


Læs mere om:
 • Jakob Borum
 • Honda ProRacing
 • Padborg Park
 • 16/05/10 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS