Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car SS3

Igen dobbeltsejr til Claus Christensen

Special Saloon Car
SS3 

17/05/10 

Som Special Saloon Car sæsonen har udviklet sig indtil videre, ser det ikke ud til at Porsche køreren Claus Christensen fra Champion Racing teamet er til at stoppe, igen ved denne weekends Padborg Open blev det til såvel 2 X pole position samt 2 X løbssejre.
Banespeakeren var da heller ikke sen til at udråbe Claus Christensen til 'vanevinderen'!
 

På trods af at vi nu er midt i maj måned, var det en bidende kold weekend på Padborg Park, men banen var dog tør da Special Saloon Car deltagerne var ude i deres første træning og tidtagning lørdag middag.
Her kunne Claus Christensen tage weekendens første stik hjem, da han satte hurtigste tid og dermed sikrede sig pole position.
Claus Christensen's tid lød på 1:00,883 hvilket far 0,459 hurtigere end køreren på 2. pladsen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I den anden af de kombinerede træning og tidtagninger var det igen Claus Christensen der var hurtigst, denne gang lød tiden på 1:01,278 - den tid var næsten et sekund hurtigere end hvad køreren på 2. pladsen kunne præstere på dette tidspunkt!

Det var derfor ganske naturligt at både Claus Christensen og hele Champion Racing teamet var fuldt tilfredse med dagens resultat, samt at de så fortrøstningsfuldt frem til søndagens to løb.

Søndagens første løb blev afviklet i regnvejr, her kom forårets testdag Claus Christensen til gode, for ved flere af disse testdage havde han 'desværre'måtte teste på våd bane - nu kom det ham lidt til gode!


(Foto: Motorsporten.dk)

Det er måske lidt forkert at sige 'det kom ham lidt til gode', for det kom ham meget til gode, Claus Christensen tog starten og var første mand inde i svinget for enden af langsiden, og omgang for omgang udbyggede han forspringet til konkurrenterne således at da de efter 12 omgange kørte over målstregen var han 36,463 sekund foran køreren på 2. pladsen - det svarer til næsten en halv omgang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det var ikke overraskende Claus der satte løbets hurtigste omgangstid på 1:13,961, når man sammenligner den tid med tiderne fra tidtagningerne, kan man se hvor glat og lumsk Padborg Park var i regnvejret.


Claus Christensen øverst på podiet sammen med datteren Celina, de er flankeret af Dennis Holbæk Pedersen på 2. pladsen samt Jakob Borum på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til det andet løb var banen tørret op, så der kunne køres mere 'normalt' race, igen tog Claus Christensen starten og herefter så han sig aldrig tilbage, selv om konkurrenterne var lidt tættere på denne gang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Claus Christensen førte samtlige 14 omgange og opbyggede et forspring på 11,459 sekund ned til køreren på 2. pladsen.
Endnu en gang kørte Claus hurtigste omgang i løbet, denne gang med tiden 1:02,006.


For anden gang Claus Christensen øverst på podiet ved Padborg Open, denne gang sammen Dennis Holbæk Pedersen på 2. pladsen samt Jørgen Hansen på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med weekendens flotte resultater ved Padborg Open, har Claus Christensen nu sat pole position til seks af de syv løb der er kørt indtil nu, han har vundet alle syv af dem, kørt hurtigste omgangstid i de seks af dem, samt undervejs sat ny banerekord på Jyllands-Ringen!
Så det er vel næsten unødvendigt at pointere at 'vanevinderen' er på maksimum point i såvel Special Saloon Car klasse SS3 hvor Porsche raceren hører hjemme, samt i det generelle mesterskab for de fire klasser der deltager i det samlede mesterskab.

Næste gang Claus Christensen skal på banen med Porsche raceren bliver den 19. og 20. juni, hvor klassen vender tilbage til Jyllands-Ringen i forbindelse med 'Juniløbet', hvor der igen skal køres to afdelinger i Special Saloon Car mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Claus Christensen
  • CCRacing
  • Padborg Park
  • 16/05/10 - Padborg Park - Special Saloon
  •      ASETEK SIMSPORTS