Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

DM i Motocross Sidevogn & Folkerace

Folkerace 
18/05/10 

- på Nisseringen 2. pinsedag
Som vanligt køres der løb på Nisseringen 2. Pinsedag. I år køres der på DM i sidevogn samt en solid gang folkerace.
 

Motocross Sidevogn er en kunstart af samarbejde mellem 2 mand og en maskine. Chaufføren og ”sandsækken”, som kaster sig fra side til side for at hjælpen cyklen rundt i de skarpe sving.

Til start har vi Jakob Jørgensen, som næppe kan blive mere lokal, da han kun bor et stenkast fra banen. Jakob ligger på en flot 4. plads i DM, kun 1 point fra 3. pladsen. Så han har helt sikkert planer om at bruge hjemmebanen til at rykke frem i den samlede kamp om DM.

Der er også samlet et lille lokalt felt af folkeracere, krydret med nogle svenske kørere, som gerne kommer, når der køres folkerace på Nisseringen.

I løbet af dagen vil der blive solgt lodder til en bortlodning af en køreklar folkeracer. Så når dagens sidste heat er kørt, vil der være en af dagens publikummer, der har muligheden for selv at komme ud og køre folkerace.

Det er ved at være en tradition, at et af årets publikumsløb på Nisseringen afsluttes med et CAMPINGVOGNSRACE. De, som endnu ikke har oplevet dette, skal blot pakke picnic kurven og tage en tur på Nisseringen 2. Pinsedag, for det er der, det sker. DET ER EN HELT VILD OPLEVELSE AT SE MOTORLØB MED BILER, PÅHÆNGT EN CAMPINGVOGN.

Tag familien og venner med en tur på Nisseringen 2. Pinsedag og få en fantastisk dag med masser af spændende race.

Første heat starter kl. 11, og finalerne forventes at blive afviklet fra kl. 16.

Motorbanen er skiltet på Næstved-Rønnede vejen ved Toksværd. Yderligere kan ses på www.nisseringen.dk

Rasmus Andersen


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •