Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Casper Elgaard tilfreds med løbet

Danish
Touringcar
Challenge 

17/05/10 

Anden- og tredjeplads til Casper Elgaard
Det rakte ikke helt ti tops, men anden afdeling af DTC-mesterskabet 2010 var en yderst vellykket oplevelse for Casper Elgaard (Team Bauhaus Telesikring).
På Padborg Park blev han nummer to (bag holdkammerat Jan Magnussen) i første løb og nummer tre i heat 2.
 

"Det er jeg meget glad for", sagde Casper Elgaard. "Endelig lykkedes tingene for os. Dengang var jeg heldig og de andre lavede fejl."

Casper Elgaard var utrolig lettet fordi weekenden ikke havde begyndt særlig lovende. Lørdag gik motoren i hans BMW 320si E90 i stykker og der skulle sættes en ny motor ind i bilen. Det lykkedes, men den tredobbelte DTC-mester startede i førsteløb som nummer ni og sidst i DTC-bilernes felt.
Allerede efter første omgang var han fremme på sjettepladsen. Da Jens Møller forbremsede sig, Tom Pedersen og Jason Watt udgik med tekniske problemer, så snuppede Elgaard til slut andenpladsen.

Det betød igen, at han måtte starte som nummer syv i heat 2. Her kæmpede han sig frem på fjerdepladsen og i løbets allersidste sving gik han endda forbi Jens Møller og stod igen på podiet.

I den samlede stilling er Casper Elgaard nu nummer fire med 48 point. I teammesterskabet ligger Team Bauhaus Telesikring med 121 point endda på førstepladsen.

Næste afdeling i DTC er Göteborg City Race den 4./5. juni.


Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • Perfection Racing
 • Padborg Park
 • 16/05/10 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS