Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Renault DTC Light Cup

Tæt på succes

Renault DTC
Light Cup 

17/05/10 

Christian Siepmanns første løbsweekend på Padborg Park var tæt på at ende med succes, men blev stoppet efter kollision med en konkurrent
Weekenden startede ellers helt godt, hvor Christian satte fjerde hurtigste omgangstid i tidtagningen, foran noget mere erfarne kørere. "Det ville være løgn hvis jeg sagde, at jeg ikke var tilfreds", lød det spøgefuldt fra Christian. "Bilen kørte som den skulle, og jeg synes også at jeg fik skruet op for talentet. En plads midt i feltet og kun 6/10 sekund efter den hurtigste - det er godkendt!"
 


Der var fart på, da Christian Siepmann kørte igennem Padborg Parks chikane.
(Foto: Gripping Media)

Lørdag eftermiddag begyndte regnen at falde over den sønderjyske racerbane, og det våde element slap først for alvor igen søndag omkring middag. Det betød, at warm up-heatet blev kørt på våd asfalt. Christian Siepmann og resten af Renault DTC Light Cup-feltet kørte derfor med regndæk og regnvejrsopsætning på bilerne, og det tog ifølge køreren selv nogle omgange at omstille sig til den anderledes opsætning.

Da første løb skulle køres, var regnen imidlertid forsvundet, og banens asfalt tørret op. Clioen fik slicks på og tørvejrsopsætningen indstillet, men det varede lidt længere før "fragtbilens" chauffør var indstillet på tørvejr. "Det var lidt sværere at bytte rundt på kørestilen, end jeg havde forventet", fortæller han. "Det kostede dyrebare sekunder, men det er den slags der kommer med køretid og erfaring."


Den blå Renault Clio havde ellers god fart på i søndagens 2. heat.
(Foto: Gripping Media)

Endnu en gang kunne Siepmann starte som fjerdehurtigste kører, da dagens andet og sidste løb blev kørt. Denne gang gik det noget bedre, og århusianeren kom godt fra start. Det lignede en fjerdeplads, men efter kun tre omgange sluttede løbet med en afkørsel.

"Jeg lå og forsvarede min placering, da Jan Seerup får givet mig et lille puf lige før målstregen. Det får mig i slinger, og da jeg tror at jeg har fået kontrol over bilen igen, får jeg flettet hjul med ham. Det kostede et ophæng, så det er drønærgerligt, for jeg synes virkelig at det gik godt."


En god weekend, trods de kedelige resultater.
(Foto: Gripping Media)

Der er dog ingen sure miner over den kontakt, der var fra konkurrentens side. "Det var jo et lille-bitte puf, der ramte på et uheldigt tidspunkt og fik sendt mig i slinger. Det kan man vist næppe hidse sig op over", smiler han.

CS Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Padborg Park
  • 16/05/10 - Padborg Park - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS