Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Majgaard og Larsen à point i Yokohama Cuppen

Yokohama Cup 
17/05/10 

Steffen Larsen forhindrede Anders Majgaard i at score maksimumpoint
Efter weekendens Padborg Open på Padborg Park står duoen Steffen Larsen, Ishøj, og Anders Majgaard, Søborg, a point i toppen af tabellen i Yokohama Cuppen. Inden weekendens løb havde Steffen Larsen ikke bare oparbejdet et 6-pointsforspring, men også en hel del succesballast i bilen, men alligevel kæmpede han det bedste, han havde lært, vandt en heatsejr og forsvarede føringen, selv om han nu må dele den med weekendens anden løbsvinder, Anders Majgaard.
 

Anders Majgaard havde sikret sig et godt udgangspunkt med pole position, og det første heat førte han sikkert, uden at det dog blev komfortabelt. Afstanden til Steffen Larsen på andenpladsen svingede mellem et halvt eller et helt sekund, men man havde aldrig indtrykket af, at denne ville kunne gøre noget ved den førende. Men på sidste omgang lykkedes det Steffen Larsen at smutte forbi Anders Majgaard og tage sæsonens anden sejr.


Jens Henrik Hansen var tæt på at levere den store overraskelse i Yokohama Cuppen, da han lå til en topplacering i andet løb, der blev vundet af Anders Majgaard (bagest til højre).
(Foto: Henning Smed / DanskerBiler.dk)

Duoen skulle starte andet løb som henholdsvis nummer seks og fem, og i stedet var det Jens Henrik Hansen, Havdrup, som kunne holde føringen fra start. Men allerede efter to omgange havde Anders Majgaard kørt sig frem fra sin startplacering som nummer fem, var gået i front og havde dermed lagt grundlaget for sin første sejr i år.

Bag Anders Majgaard befandt Jens Henrik Hansen sig længe på andenpladsen, også selv om langt mere erfarne kørere som Steffen Larsen, Bruno Rasmussen, Tyskland, og David Falch, Roskilde, lå og pressede på. Faktisk begyndte overraskelsen at ligne mere og mere en realitet, indtil Steffen Larsen foretog et overhalingsforsøg i Padborg Parks hårnål, som desværre endte med, at både han selv og Jens Henrik Hansen strøg udenfor asfalten og ned i rækkerne. Andenpladsen i løbet gik herefter til David Falch.

Padborg Open gav løbsdebut til den nye Ford Fiesta, der havde Michael Skipper, Nyråd, bag rattet, og i det våde første heat lykkedes det ham at køre bilen frem fra ellevte- til femtepladsen. I det tørre andet heat fungerede opsætningen derimod ikke nær så godt, og her røg han i stedet tilbage i rækkerne, inden han udgik efter et sammenstød med en konkurrent.

Stillingen i Yokohama Cup:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Steffen Larsen Ishøj Peugeot 307 68
- Anders Majgaard Søborg Peugeot 308 68
3 Bruno Rasmussen Tyskland Peugeot 307 53
4 David Falch Roskilde Peugeot 308 47
5 Lasse Rolighed Pedersen Århus Peugeot 307 46
6 Peter Olsen Havdrup Peugeot 307 40
- Anders Christensen Egå Peugeot 307 40
8 Jens Henrik Hansen Havdrup Peugeot 307 35
9 Kim Lund Silkeborg Peugeot 307 29
10 Michael Skipper Nyråd Ford Fiesta 18
11 Allan Jensen Frederikssund Peugeot 206 13
12 Søren Marquard Vejle Peugeot 307 7

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Bruno Rasmussen
  • David Falch
  • Jens-Henrik Hansen
  • Michael Skipper Pedersen
  • Steffen Larsen
  • Number 1 Racing
  • Padborg Park
  • 16/05/10 - Padborg Park - Yokohama Cup - DM
  •