Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Monacos GP - Lørdagen i ord og billeder

Formel 1 
16/05/10 

Lørdagens Formel 1 kørsel fra fyrstedømmet Monte Carlo, bød på masser af aktion. Er man i Monaco når der køres Formel 1, må man forvente at se lidt af hvert. Her er da også masser af både i millionklassen, rige mennesker og masser af glamour. Gaderne i Monaco er trods de mange tusinde tilskuere, fuldkommen rene, her finder man ikke så meget som en fnuldermand på vejen.
 

Træningen har været uden problemer. Her vil Motorsporten.dk's skribent i Monaco lige tilføje en vigtig detalje; Det kan godt være Karoun Chandhook er feltets langsommmeste kører, men han er den hurtigste til at komme ud af sin Formel 1 bil, og direkte på potten!
Chandhook formåede at løbe pitlanen frem og tilbage flere gange, da tissetrangen ved dagens Formel 1 træning blev for stor.


Renault var hurtigst lørdag i træningen
(Foto: Motorsporten.dk)

En anden kører, der brugte lidt for meget tid ude af bilen under træningen, var Ferrari's Fernando Alonso. Alonso lavede en pinlig fejl, og hvilke konsekvenser kan det ikke have for ham resten af sæsonen?
Alonso's fejl var bestemt ikke popuær hernede i Monaco.


Felipe Massa styrede uden om de værste problemer
(Foto: Motorsporten.dk)

Dagens sidste baneaktivitet lød på GP2 løbet. Er der nogen som er i tvivl, vil jeg gerne understrege en ting; Hold et skarpt øje med Jules Bianchi. Franskmanden var klart den bedste kører ved GP2 løbet i dag, og holder han de meget lovende takter, er der ingen grund til at han ikke skulle lande i Formel 1.

Imorgen gælder så Formel 1 løbet. Vejret er her i Monaco/Nice området en del overskyet, så de lokale tør ikke love tørvejr, hvilket klassisk løb vi kan ende med at have, skulle regndråberne falde i morgen.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  • 16/05/10 - Monte Carlo - Formel 1
  •