Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedway

Drive4fun går ind i speedway sporten

Speedway 
15/05/10 

Tommy Schröter der er indehaver af Drive4fun retter nu sigtet mod de to-hjulede racere, nærmere bestemt Speedway sporten.
Ikke fordi Tommy Schröter har tænkt sig at skifte fra fire til to hjul når han selv kører race, men derimod for yderligere at udvikle konceptet omkring de PerformanceBox GPS modtagere som han forhandler og supporterer her i Danmark.
 

Drive4fun har i den forbindelse indgået en aftale med speedway køreren Kenneth Bjerre, hvor Drive4fun sponsere ham med en PerformanceBox.


Tommy Schröter (tv) og Kenneth Bjerre (th) med PerformanceBoxGPS modtageren.
(Foto: Drive4fun.dk)

PerformanceBox er en GPS modtager med indbygget datalogger, som gør det muligt at gemme data under test, træning og løb.
Efterfølgende kan man udlæse disse data til en PC, så man via medfølgende software kan gennemgå sin kørsel omgang for omgang, samt se tider og ideallinjer.

Drive4fun er meget glade for at have lavet denne aftale med Kenneth Bjerre, som er en af verdens bedste speedway kørere, da det er et naturligt skridt i den videre udvikling og udbredelse af PerformanceBox.

Kenneth Bjerre brugte første gang PerformanceBox'en i løbssammenhæng lørdags, i forbindelse med Grand Prix'et i Sverige hvor han kørte sig til en flot sejr!

Tommy Schröter vil også fremover deltage ved nogle af de test- og løbsdage som Kenneth og Lasse Bjerre har i år, for at kunne analysere de data der bliver kørt ind på de ovale slaggebaner.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tommy Schröter
  •      ASETEK SIMSPORTS