Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

En weekend med og uden succes

Special Saloon 
14/05/10 

Så kom Chris Poulsens Seat racer endelig i kamp
Lørdagens tidtagning var dog ikke uden problemer. Det var jo først gang overhovedet at bilen rørte banen, end ikke en test var det blevet til pga. forskellige problemer som finger, bremser og askeskyer. Så det var med stor spænding den første omgang blev kørt. Det blev til en hæderlig 10 start placering i 1 Heat. Hvilket teamet var godt tilfreds med.
 


(Foto: Team Honda Racing)

Anden tidtagning gik det så galt. Bilen overbremsede på baghjulene og Poulsen måtte en tur i sandet og herefter hjælpes fri, så var den tidtagning slut. Det viste sig et stik til en ABS sensor var hoppet af og derfor virkede ABS systemet ikke.

Bilen blev dog klar til første heat, og blev alle forventninger indfriet med en 5 plads, hvilket gav en 2. plads i SCC3 klassen. Så en pokal kom med hjem i det første race, bilen kørte. Stor tilfredshed i teamet.


(Foto: Team Honda Racing)

Anden heat blev en stor skuffelse, da bilen skulle startes gik den lidt ujævnt, men Poulsen blev sendt afstedt, men måtte starte fra pitten.Poulsen nåede end ikke en omgang før bilen satte ud, og så var det heat forbi.


(Foto: Team Honda Racing)

Stor skuffelse og frustration i teamet. En computer blev koblet på bilen, men end ikke her kunne fejlen udlæses. Vores motorspecialist blev kontakte mandag og kunne hurtig finde fejlen, en slange på turboladeren var "skudt" af. Da fejlen ikke blev fundet på Ring Djursland men først hjemme på værkstedet, måtte Poulsen nøjes med en enkelt pokal i denne weekend. Men vi kommer tilbage på Padborg lover Poulsen.

Team Honda Racing
Poul Iversen


Læs mere om:
 • Chris Poulsen
 • Team Honda Racing
 • Ring Djursland
 • 09/05/10 - Ring Djursland - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS