Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hammer Motorsport til DM1

DM Rally 
14/05/10 

Efter en knapt så vellykket test ved Wikinger Rally i Tyskland sidst i marts, er teamet bag Hammer Motorsport nu klar til at tage til Kjellerup, for at deltage i første del af Danmarks-mesterskabet i rally.
DM 1 køres den 14. og 15. maj, hvor de 132 km. hastighedsprøver bliver afviklet i og omkring Kjellerup.
Prøverne slutter lørdag eftermiddag kl. 16.00.
 

Der har været hektisk aktivitet på værkstedet i Helsingør; Hammer Motorsports Mitsubishi Evo IX har fået en kosmetisk overhaling, da Teamet kom hjem med en temmelig bulet bil efter Wikinger Rally i Tyskland. Alle mand i Teamet har arbejdet målrettet på at få gjort bilen klar til DM 1, det er lykkedes og bilen er nu tilbage i sædvanlig Klaus Hammer standard.


(Foto: Hammer Motorsport)

Klaus Hammer. ”Vi var ellers godt forberedte til sæsonen efter en lang vinterpause, men vores afkørsel i Wikinger Rallyet gjorde, at vi har haft lidt ekstra at se til på værkstedet. Heldigvis skete der ikke nogle alvorlige skader på bilen, men den skulle lige repareres lidt med diverse nye skærmdele. Nu er vi klar igen og ser frem til en spændende sæson, da der er rigtig mange biler til start i vores klasse. Vi glæder os til DM 1, hvor det bliver godt at komme ud at køre med bilen igen. Vi ved, der bliver meget kamp om de forreste pladser i klassen, da der er rigtig mange gode chauffører med fine biler til start.”

Teamet har i år valgt at skifte dæk-mærke og kører fremadrettet på Pirelli-dæk, da Hammer Motorsport har indgået en aftale med Strini Tires A/S, der er importør af Pirelli personvogns-dæk i Danmark.
Der bliver derfor lidt indkøring af undervognen pga. de nye dæk, og Teamet vil derfor bruge de første prøver af DM 1 til at føle sig lidt frem.

Mekaniker John Peronard. ”Vi har desværre ikke haft mulighed for at teste de nye dæk fra Pirelli, derfor ved vi ikke helt hvordan bilens undervogn skal sættes op. Naturligvis har vi en forventning om, at vi fremadrettet bliver tilfredse med dækkene fra Pirelli. Bilen er nu igen så god som ny, og vi ser frem til at få kørt nogle kilometer ved DM 1, derefter er vi nok meget klogere”

Hammer Motorsport glæder sig til at deltage i det første promotorløb i Rally i Danmark i lang tid. Teamet fornemmer allerede inden starten på løbet, at der bliver arbejdet i den rigtige retning for at skabe et rigtig fint Motorløb, for både deltagere og tilskuere i det Midtjyske.

Hammer Motorsport


Læs mere om:
 • Klaus Hammer
 • Hammer Motorsport
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS