Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

HRT udvikler egen bil til sæsonen 2011

Formel 1 
14/05/10 

Efter en sløj start på dette års Formel 1 sæson, hvor den ene skuffelse er blevet afløst af den anden, har tidligere Hispania, nu HRT valgt at tage konsekvensen og bygge næste års racer selv. Meget så ellers positivt ud da tidligere ejer og medstifter Adrian Campos, valgte at hyre, det internationalt anerkendte italienske firma Dallara, til at bygge og udvikle dette års bil.
 

Økonomiske problemer, forsinkelser og en katastrofal start på sæsonen, har medført at HRT har valgt at opsige kontrakten med Dallara. Ifølge teamchef Colin Kolles, agter HRT at udvikle mest muligt på den nuværende racer, for så ellers at skifte fokus tidligt, til næste års bil. Det rygtes bl.a. at Colin Kolles er tæt på at underskrive kontrakt, med en vindtunnel udbyder. Og Kolles er en mand der ved hvad han taler om. Han var i tidernes morgen med til at udvikle Force india.


(Foto: Hispania F1 Media)

Beslutningen kommer i kølvandet på udtalelser fra den nyudnævnte tredje kører, Christian Klien, der offentligt meldte ud, at den Dallara producerede racer overhovedet ikke levede op til nuværende Formel 1 standard. Og med en fortid hos BMW, må det antages at han ved hvad han snakker om.

MiRo

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Hispania Racing
  •