Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

IK Motorsport til DM med 4 heatsejre i bagagen

DM Rally 
13/05/10 

Den 14. og 15. maj, er der sæsonstart i DM rally i Kjellerup.
Flertallet af kørerne har været på banen, men ingen har rigtig mødt hinanden endnu. Der er lagt op til en spændende sæson.
 

Som sædvanligt har der været arbejdet flittigt i vinterpausen, med at få det bedste ud af rallybilerne. 1. maj, var Ib Kragh og c., til YOKOHAMA Mesterskabet for at prøve grejet af.
"Vi skulle bruge løbet til at teste en ny undervogns opsætning til tørvejr, men Vor Herre var ikke helt med på den idé. Det blev en våd affære, men vi vandt alle 4 heat og alt fungerede fint, så vi er positive, forud for DM", fortæller Ib, der var rigtig godt tilfreds med både prøve og arrangement som helhed.

Det bliver ganske spændende at se alle topkørerne samlet for første gang i år. Alle har været ude og køre, men ikke alle har mødt hinanden, endnu. Der er flere biler, et par stærke 2 WD biler, og nu en række 4 WD biler, som kan byde ind på mesterskabet, så 2010 ser på papiret ud til at være en rigtig spændende sæson.

"Jeg tror at det er vigtigt at få gode point med hjem i alle afdelinger, for at stå stærkest muligt i slutningen af sæsonen. Der er ikke rigtigt plads til at smide noget væk", siger Ib og fortsætter, "de 2 Peugeot biler ved vi jo er hurtige. Martin Johansen kommer med Subaru og er en uprøvet, men sædvanligvis, stærk kombination, MP er tilbage i Mitsubishi, så vi har et stærkt DM felt i år", slutter Ib, der glæder sig til at komme i gang.

Både nye og gamle sponsorer er med til at det igen er muligt at køre en fuld DM sæson, samt udvalgte rally sprints.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: