Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

207 Spider Cup - DK

Spiderne sprinter igen

207 Spider Cup
DK 

14/05/10 

207 Spider CupEfter en løbsweekend med et langt løb gælder det to sprintløb i weekenden
I den kommende weekend tager deltagerne i den danske sportsvognsklasse Peugeot Spider Cup hul på deres tredje løbsweekend indenfor tre uger. På Padborg Park køres den ottende udgave af Padborg Open, og her skal kørerne i de hurtige franske sportsvogne atter i kamp.
 

Men det bliver anderledes end den forrige udfordring. Den foregik nemlig over tre kvarter med et indlagt, tvunget pitstop. På Padborg Park er det to sprintløb, der står på programmet, og det er sprintløb, hvor det kun gælder om at træde pedalen i bund og komme først i mål.


Peugeot Spider-kørerne - her Kim Rødkjær, Allan Olsen og Thomas Mueller – skal ved Padborg Open atter køre to sprintløb.
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

I kampen om Peugeot Spider Cuppen er der tre kørere, som skiller sig ud i toppen af feltet. Det er Johan Jokinen, Århus, og Søren Mosebo, Rødovre, der har vundet henholdsvis to og en sejr i de hidtil kørte løb, og så Allan Olsen, Holbæk. Han har hele tiden fulgt de to teenagere og ventet på sin chance til at slå til, hvis det skulle begå en fodfejl, og den taktik vil feltets nestor sikkert også lægge for dagen ved Padborg Open.

Ved den forrige afdeling af Peugeot Spider Cuppen talte feltet en debutant i form af Rasmus Wendelbo, Roskilde, som gjorde en god figur, indtil han måtte udgå. Rasmus Wendelbo er også med i den kommende weekend, hvor der tillige er endnu en debutant. Det er Dan Träger, København, der nu skal prøve kræfter med sportsvognsrace, efter at han tidligere i år var med til at tage en klassesejr i et 24-timers løb i Dubai.

Stillingen i Peugeot Spider Cup:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Johan Jokinen Århus Peugeot Spider 57
2 Søren Mosebo Rødovre Peugeot Spider 52
3 Allan Olsen Holbæk Peugeot Spider 43
4 Henrik Jansen Roskilde Peugeot Spider 28
5 Thomas Mueller Allerød Peugeot Spider 23
6 Carsten Brandt Århus Peugeot Spider 13
7 Kim Rødkjær Hornsyld Peugeot Spider 11

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Dan Träger
  • Padborg Park
  • 16/05/10 - Padborg Park - 207 Spider Cup DK
  •      ASETEK SIMSPORTS