Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Special Saloon Car

Klar til sønderjysk racerløb

Special Saloon 
13/05/10 

Renault DTC Light Cup-køreren Christian Siepmann er klar til weekendens racerløb på Padborg Park, når 2. afdeling af mesterskabet bliver kørt sammen med DTC-feltet.
Racerbilen har dårligt nok stået stille før den skal i aktion igen, da Siepmann valgte at deltage i sidste weekends Special Saloon Car Festival i Bel-Ray SSC Challenges SS2-klasse.
 

"Det var en fortrinlig mulighed for at få lært Ring Djurslands kuperede banelayout at kende før vi skal køre race deroppe med Renault DTC Light Cuppen", fortæller Christian Siepmann, der også må indrømme at Ring Djursland er en racerbane for rigtige mænd. "Det går meget op og ned, og man kan godt blive helt overrasket over de stigninger og fald, der er på banen."


Der blev kørt race sammen med den mangfoldige SSC-klasse på Ring Djursland.
(Foto: Gripping Media)

Selvom der var tre løb på henholdsvis 10, 20 og 30 minutters længde, var deltagelsen udelukkende med test som formål. "Jeg har ingen fidus i at køre i vejen for dem, der kører med om mesterskabet i klassen, og desuden vil jeg ikke risikere at ødelægge bilen en uge før næste løb, så der blev kørt pænt med fokus på at lære banen at kende", siger Siepmann, der endte med at køre fornuftige omgangstider.

Erfaring er alfa og omega i motorsport, og ved debuten på Jyllandsringen fandt CS Racing-køreren ud af, at der ikke bliver givet ved dørene i Renault DTC Light Cup. "Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at der bliver kørt for at vinde, og det koster nogle gange både buler og skrammer", siger han. "Det må man jo tage med, så vi har sørget for at bestille lidt ekstra pladestumper hjem til bilen, så vi ikke ender med at mangle en eller anden del i løbet af weekenden."


Christian Siepmann føler sig mere og mere dus med den lyseblå Clio-racer.
(Foto: Gripping Media)

Samtidig har teamet lavet en aftale med sponsoren, Østjysk Karosseri Teknik: "René fra Østjysk Karosseri Teknik vil være en del af teamet til alle løb, således at alt pladearbejde kan klares i en ruf af en kompetent pladesmed", fortæller Siepmann, der glæder sig over at have fået en sådan aftale i hus: "Det giver jo lidt mere ro til at koncentrere sig om at køre noget godt racerløb", slutter han.

CS Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Christian Siepmann
 • Padborg Park
 • 09/05/10 - Ring Djursland - Special Saloon
 • 16/05/10 - Padborg Park - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS