Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Skipper gør comeback – og udfordrer Peugeot-kliken

Yokohama Cup 
12/05/10 
Yokohama

Padborg Open giver debut til den nyeste Ford Fiesta i dansk motorsport
Der bliver både et comeback og en debut, når næste runde af Yokohama Cuppen i den kommende weekend køres på Padborg Park. En tidligere løbsvinder vender tilbage til klassen for de serienære standardvogne, og det sker vel at mærke bag rattet af en bilmodel, der samtidig får sin debut i klassen.
 

”Jeg vender tilbage til Peugeot Cuppen i en Ford Fiesta.”

Ordene kommer fra Michael Skipper, Nyråd ved Vordingborg, med skarp hentydning til det mærke, der har domineret klassen i den seneste sæson. Det er et par år siden, at man sidst oplevede ham i klassen, hvor han ved flere lejligheder strøg helt til tops i den Ford Fiesta ST150, han dengang kørte. Men det bliver i en helt anden model med den blå oval på fronten, han kommer til at gøre comeback.

”Det er den helt nye Fiesta-model, jeg starter med,” siger Michael Skipper. ”Det er den model, man kender fra Rally Monte-Carlo, men det er naturligvis ikke WRC-udgaven, jeg starter i, men derimod i den 1,6 liters version, som er den mest effektfulde model, man kan få herhjemme.”


Michael Skipper gør comeback og sørger for debut til den nye Ford Fiesta i Yokohama Cuppen ved weekendens Padborg Open.
(Foto: Skipper)

Egentlig havde den tidligere gokart- og Formel Ford-kører så småt indstillet sig på, at kørerdragten og styrthjelmen skulle blive liggende i skabet, efter at han havde stiftet familie og renoveret det hus, hvor børneværelset havde fået en fremtrædende rolle.

”Men når nu muligheden bød sig med en ny bil, så var det svært at lade være,” siger Michael Skipper, der atter sekunderes af sin trofaste følgesvend, farmand Tommy Pedersen. Det faste makkerpar var dog ikke klar med den nye bil, da Yokohama Cuppen tog hul på 2010-sæsonen i slutningen af april.

”Jeg fulgte med på TV, da de kørte Åbningsløbet, og jeg synes, at de kørte stærkere end jeg havde forventet,” indrømmer Michael Skipper, der dog ikke er vendt tilbage for blot at udgøre fyld i klassen.

”Til at starte med regner jeg med at være med midt i feltet, men når jeg har fået skudt mig ind på bilen, skal jeg altså være med til at køre om pokaler. Men de andre kørere vil vel også kæmpe med om de pokkers pokaler…”

Stillingen i Yokohama Cup:

Pl. Kører Hjemby Mærke Point
1 Steffen Larsen Ishøj Peugeot 307 38
2 Peter Olsen Havdrup Peugeot 307 32
3 David Falch Roskilde Peugeot 308 30
4 Anders Majgaard Søborg Peugeot 308 28
5 Bruno Rasmussen Tyskland Peugeot 307 22
6 Kim Lund Silkeborg Peugeot 307 21
7 Lasse Rolighed Pedersen Århus Peugeot 307 20
8 Anders Christensen Egå Peugeot 307 18
9 Jens Henrik Hansen Havdrup Peugeot 307 16
10 Allan Jensen Frederikssund Peugeot 206 13

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Michael Skipper Pedersen
 • Padborg Park
 • 16/05/10 - Padborg Park - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS