Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Kristian Poulsen er med på Monza

WTCC 
13/05/10 

Når WTCC feltet for tredje gang i år stiller til start, hvilket sker på Monza banen i Italien, så er Kristian Poulsen med. Sammen med ham er også en anden BMW privat kører, Fabio Fabiani. Dermed får feltet tilgang af tidligere vindere og podieplads indehavere.
 

For første gang i år stiller Kristian Poulsen til start i WTCC. Tidligere har han kørt for det tyske Liqui Moly Team Engstler, men i år bliver det med hans eget team, Poulsen Motorsport. Det ventes at Kristian Poulsen deltager i de resterende løb i WTCC serien.

Fabio Fabiani har også tidligere deltaget i WTCC. Dengang som nu bliver det for Proteam Motorsport at Fabio Fabiani stiller op. Fabio Fabiani vandt i 2008 FIA Touring Car Cup i Super Production klassen. På Monza skal han køre sammen med teamets vanlige kørere, Sergio Hernández og Stefano D'Aste. Både Kristian Poulsen og Fabio Fabiani stiller op i BMW 320 si modellen.

Dons

Læs mere om:
  • Kristian Poulsen
  • Poulsen Motorsport
  • Monza
  • 23/05/10 - Monza - WTCC
  •