Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

De fløj lavt

Rally 
13/05/10 

Journalister fik deres livs køretur
Motorjournalister er ikke blandt de ringeste bilister i Danmark. Men når de kommer ind i passagersædet hos landets bedste rallykørere må de konstatere, at niveauet er rykket endnu en tand op.
Og det gjorde det ved Rallysportens dag.
 

Når en rallybil med små 300 hestekræfter og en toptrænet rallykører ved rattet suser af sted på en snoet asfaltvej gennem den grønne forårsskov, er det nærmest som at få en mavepuster.


Den tidligere syvdobbelte danmarksmester Karl-Åge Jensen fra Viborg gav i sin lynhurtige Peugeot 207 Super 2000 de danske motorjournalister en rallyoplevelse uden lige.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Jeg skal lige stå og komme mig lidt. Jeg blev en smule køresyg," bemærkede en journalist, der kørte rally for første gang.

En af branchens mest erfarne biltestere var ét stort smil fra øre til øre:
"Fantastisk," lo journalist Flemming Haslund, da han steg ud af Henning Søgaards Ford-rallybil.


Her er en glad mand. Den erfarne biltester Flemming Haslund var ét stort smil efter at have kørt rally med danmarksmesteren Henning Søgaard, der både gav ture i sin ældre Ford Cosworth og en helt ny Ford Focus RS.
(Foto: Michael Eisenberg)

Folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen, trafikordfører for partiet Venstre og medlem af Folketingets Retsudvalg var også inviteret på en køretur, inden han skulle tale om trafiksikkerhed.


Folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen var lutter smil, da han steg ud af Kenneth Madsens rallybil.
(Foto: Michael Eisenberg)

"En stor oplevelse, Kenneth er en fantastisk bilist," sagde Kristian Pihl Lorentzen om sin kun 20-årige chauffør, Kenneth Madsen, der er danmarksmester i rally for standardbiler.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Karl-Åge Jensen
  • Kenneth Madsen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: