Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 England

Kasper Krogh optimist efter uheldig weekend

FR 2000 UK 
12/05/10 

Formula Renault 2000 EnglandKasper Krogh (Vestmøn) fik kun få point med hjem fra anden afdeling af det britiske BARC Formula Renault Championship som blev afviklet på Silverstone i den forgangne weekend. I søndagens første løb måtte han nøjes med en ottende plads og i dagens andet løb blev han kørt af og måtte udgå med en svært skadet bil allerede på første omgang.
 


Kasper Krogh på Silverstone.
(Foto: Jakob Ebrey Photography)

”Det var kun anden gang jeg kørte på Silverstone og tidtagningen var første gang jeg var ude på regndæk dér, så jeg fik det selvfølgelig svært da jeg hverken kendte banen eller bilen i det våde. Samtidig var jeg uheldig med trafik, røde flag og dæk, så det var først til allersidst jeg begyndte at køre tider under et sekund fra den hurtigste og da var det begyndt at regne mere igen så banen ikke var lige så hurtig som før afbrydelsen. Dette betød at jeg ikke havde mulighed for at forbedre mine omgangstider. Det blev nok min værste kvalifikation nogensinde. Begge løb var dog tørre men der er stadig langt op fra 13. startposition. Første løb gik godt og jeg fik kørt mig op til 8. pladsen. Til andet løb startede jeg igen 13 men lavede en rigtig god start og lå nummer 7 efter andet sving hvorefter jeg blev kørt af i tredje sving. Det var ikke den weekend teamet og jeg havde håbet på, men vi gjorde hvad vi kunne under nogle svære forhold og med en kæmpe portion uheld.”


Kasper Krogh på fremmarch – fra 13. til 7.pladsen på en halv omgang.
(Foto: Jakob Ebrey Photography)

Efter sæsonstarten på Brands Hatch for tre uger siden hvor Kasper kørte en 13. og en 6. plads hjem med Anglo Motorsport fra Worchester blev Kasper kontaktet af Antel Motorsport fra Silverstone som vandt et af løbene på Brands Hatch. Efter lidt forhandlinger blev det aftalt at Kasper skulle stille op for Antel teamet ved afdelingen på den legendariske Silverstone bane. Som optakt til weekenden blev der kørt test om fredagen. Dette foregik i tørvejr og Kasper vænnede sig hurtig til den nye bil og det nye team.

“Det var en fornøjelse at arbejde med Kasper.” Sagde Team Manager Ross Curnow. ”Han har en meget fin teknisk forståelse af hvordan bilen skal opføre sig og hvordan han skal få det bedste ud af den. Han fulgte vores anvisninger rigtig godt, hvilket betød, at vi gjorde store fremskridt i løbet af fredagens test. Uheldigvis blev Kaspers omgange på nye dæk ødelagt af rødt flag, men dataene viste tydeligt at vi var virkelig hurtige.”

Efter weekenden sagde Antel Motorsports direktør Brett Parris: “Vi var fuldstændig knuste på grund af det der skete i andet løb. Bevidstheden om at Kasper kunne være avanceret fra en 13. startposition til mindst en fjerdeplads var særdeles opmuntrende, men også ligeså frustrerende! På de kun tre dage han har arbejdet med os har han vist at han besidder et enormt naturtalent og at han også er meget intelligent. Jeg er overbevist om at Kasper vil hjemtage trofæer i år. Hele denne weekend var han forfulgt af uheld, men hvis han fortsætter med at køre så godt, vil han meget snart lykkes.”

”Jeg er glad for at have skiftet team” tilføjer Kasper ”Antel teamet er meget professionelt og passer mig rigtig godt. Derudover har vi været rigtig hurtige så med lidt mindre uheld næste gang skal vi nok være med fremme.” Tredje afdeling af BARC Formula Renault Championship køres på Croft banen i Nordengland den 3. og 4. juli.

Erik Krogh


Læs mere om:
  • Kasper Krogh
  • Silverstone
  •