Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen viste styrke

KF2 
12/05/10 

- trods motorproblemer
Nicolaj Møller Madsen kørte i weekenden fjerde afdeling af WSK Europa. Den hurtige dansker er en stor favorit til dette års titel i serien. Dog var det på mange måder en frustrerende weekend for danskeren.
 


(Foto: KSP)

Store motorproblemer bremsede Nicolaj og satte ham meget tilbage. Han måtte udgå to af sine kvalifikations heats, men kørte flotte resultater hjem i sine to resterende. Det blev henholdsvis til en fjerde og -tredjeplads.

Danskeren fik lov at vise sit værd i finalen. Længe så det ud til at det sorte uheld skulle hænge over hovedet på den talentfulde kører - men det fik dog ikke Nicolaj til at tabe mælet. Han formåede suverænt at køre sig fra en 32. plads og helt frem på en fjerdeplads!


(Foto: KSP)

Selvom danskeren p.ga motorproblemer, har mistet lidt point i stillingen, kan han dog stadig holde sig på en flot tredjeplads samlet. Næste og sidste afdeling er i Sarno Italien om en lille månedes tid.

Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Stor dansk Go Kart søndag i Belgien
  •