Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Stor dansk Go Kart søndag i Belgien

KF2 
11/05/10 

4.afdeling af WSK Euro series mesterskabet er i weekenden afholdt på banen i Genk/Belgien, hvor de unge danske kørere fortsætter deres helt suveræne dominans i den store klasse KF2.
Jakob Nørtoft vandt lørdagens prefinale med Michelle Gatting lige i slipstrømmen på 2. pladsen.
 


Jakob Nørtoft.
(Foto: Søren Christensen)

Mens Jakob Nørtoft satte prikken over en stærk weekend med en suveræn sejr i søndagens finale, og Nikolaj Madsen sluttede 4. pladsen, var Michelle Gatting desværre uheldig og sluttede søndagen på 19. pladsen.


Michelle Gatting.
(Foto: KSP / Søren Christensen)

Jakob Nørtoft ligger nu på en 2. plads i det samlede mesterskab med 120 point, mens Nikolaj Møller Madsen og Michelle Gatting følger lige efter på 3. og 4. pladserne med 112 og 90 points i den samlede stilling i KF2 mesterskabet.

Sidste afdeling i WSK Euroseries mesterskabet køres i år på Sarno banen i Italien fra den 3. til 6.juni.
Her skal det blive spændende at se, om Jakob Nørtoft med sin nuværende forrygende form kan indhente den førende kører D. Agosto, der desværre har samlet et større forsping, og har 169 point på kontoen.

Netop på banen i Genk afholdes jo FIA EM for KF2 klassen den 11. juli. Hertil kvalificerede ikke mindre end 9 danskere sig jo på Thy banen forrige weekend.
Med de fantastiske danske resultater på Genk banen, kan vi sikkert glæde os til endnu mere dansk dynamit under EM.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Jacob Nørtoft
  • Michelle Gatting
  • Nicolaj Møller Madsen
  •