Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Klien ind som testkører

Formel 1 
05/05/10 

Østrigske Christian Klien er tilbage i Formel 1. Han jagtede længe et sæde i feltet men fik ikke plads og er i stedet fortsat som kører for Peugeots Le Mans Series team. Men nu får han lidt at se til om fredagen, hvor han skal være testkører for Hispania Racing.
 

Klien bliver således allerede i den kommende weekend sendt på banen i den første træning så han kan give teamet nogle input til udviklingen af raceren. Hverken Bruno Senna eller Karun Chandhok har den store erfaring som kan være nødvendig hvis de skal videre frem. Klien har tre års erfaring som Formel 1-kører og har derefter været testkører for en række teams.

"Jeg var i Bahrain og Kina så jeg har allerede taget et nærmere kig på raceren. Jeg har også mødt medlemmerne i teamet og jeg kender ret mange af dem fra mine tidligere sæsoner. Jeg vil gerne takke Dr. Colin Kolles for den interesse han har vist i mig på dette tidspunkt," siger Klien der er ovenud glad for at kunne vende tilbage og få lidt smag for Formel 1 igen.


Christian Klien i sin sidste Grand Prix optræden i Barcelona i 2006
(Foto: GEPA Pictures)

Teamet har også tilknyttet den tidligere Super Aguri kører Sakon Yamamoto, men her står talentet nok ikke helt mål med Kliens niveau.

Benji

Læs mere om:
  • Christian Klien
  • Hispania Racing
  • 09/05/10 - Circuit de Catalunya - Formel 1
  • Christian Klien vil tilbage i Formel 1
  •