Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari opdaterer motorer

Formel 1 
05/05/10 

Ferrari har med FIAs tilladelse fået lov til at ændre i deres motorer. De italienske motorer har kæmpet en del med holdbarheden, hvor Fernando Alonso allerede har måttet afskrive to motorer.
 

Men der har også været problemer for Felipe Massa, ligesom der også for Sauber teamet har været en hel del motorproblemer. Efter det kinesiske Grand Prix har teamet spurgt om muligheden for at modificere motorerne, og med FIAs accept har de fået lov til at foretage ændringer indenfor det nuværende motordesign.

Ingen ved præcis hvad problemet har været og hvilke opdateringer der er lavet, men der gættes på at problemet har ligget omkring lufttilgangen i motoren.

Opdateringerne bliver tilgængelige i motorerne der benyttes i den kommende weekend i Barcelona. Ferrari leverer motorer til Toro Rosso og Sauber.

Benji

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • 09/05/10 - Circuit de Catalunya - Formel 1
  • Ferrari har problemer med luften
  •