Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk motorsport

Elgaard afsted til Mille Miglia

Historisk 
06/05/10 

Torsdag aften skydes det legendariske veteranrally Mille Miglia endelig i gang. I år sker det med den danske Le Mans-vinder Casper Elgaard bag rattet af en Austin Healey 100. Det bliver samtidigt en helt ny udfordring for Casper Elgaard. Starten foregår i Brescia og der køres til hovedstaden Rom, hvorefter man kører tilbage til Brescia.
 

"Jeg glæder mig utrolig meget til at være med", siger Casper Elgaard, som tager afsted til Italien på onsdag. "Jeg har ikke prøvet noget lignende før og det bliver noget helt andet", siger Casper Elgaard som indtil videre kun har kørt et oldtimerløb i København.

"Idet vi kører 1000 mil fra Brescia til Rom og tilbage er det her dog noget helt andet og meget mere historisk", siger Casper Elgaard. "Jeg glæder mig især til kombinationen af at køre løb og hygge."

Casper Elgaard kommer til at dele tjansen bag rattet med Henning Thomsen, som ejer veteranraceren. I samarbejde med det internationale mode- og livsstilsbrand State of Art lykkedes det at få projektet gennemført.


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her