Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Padborg Park skifter ejer

Baner 
04/05/10 

Tom Pedersen har overtaget Padborg Park I/S
Padborg Park I/S skifter ultimo april ejer. Men den nye ejer er langt fra ubekendt med den kombinerede racerbane og køretekniske anlæg ved flyvepladsen i Vesterbæk. Det er nemlig Tom Pedersen, der siden 1. januar 2009 har været direktør for Padborg Park I/S.
 

”Det har hele tiden været planen, at jeg med tiden skulle overtage Padborg Park efter banens grundlægger, Jens Enemark,” forklarer Tom Pedersen.

”Da jeg tiltrådte som direktør for halvandet år siden, gik vi også i gang med et glidende generationsskifte, hvor jeg gradvist skulle overtage en større og større del af ejerskabet, inden jeg til sidst skulle overtage anlægget helt. Det er denne udvikling, vi nu har fremskyndet.”


Tom Pedersen (t.h.) har nu overtaget Padborg Park I/S efter banens grundlægger, Jens Enemark.
(Foto: Padborg Park)

Overtagelsen har virkning fra den 26. april, hvorefter Tom Pedersen ikke blot har ansvaret for den daglige drift, men også er 100% ejer af det skrivebord, han har foden under.

”Siden jeg tiltrådte som direktør, har jeg sat flere forskellige projekter i gang. Vi er bl.a. begyndt at afvikle track days på banen, ligesom vi i år har lanceret en række nye events med bl.a. Legend Cars og DTM-biler,” siger Tom Pedersen.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Jens Enemark
  • Tom Pedersen
  • Padborg Park
  •